Vita Coco Kokosvatten

Jag har testat Vita Coco kokosvatten, en med smak av acai och granatäpple och en med smak av ananas. Jag kommer i detta inlägg att berätta lite om produkten och även ge en personlig recension av den.

 

 

Information om produkten

Vita Coco Kokosvatten innehåller kokosvatten från unga gröna kokosnötter som i sin tur innehåller lika mycket kalium som två stycken bananer. Det är rikligt med elektrolyter i denna dryck och perfekt som törstsläckare eller som en sportdryck. Finns inget fett i denna dryck.

Vita Coco Kokosvatten - med smak av acai och granatäpple

Ingredienser:

Naturligt kokosvatten (93 %), acaipuré (6 %), granatäpplepuré (1 %), C-vitamin.

Näringsinnehåll per 100 milliliter:

Energi 100 kJ / 25 kcal
Protein 0 g
Kolhydrater 6 g
- varav sockerarter 6 g
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Fibrer 1 g
Natrium 18 mg
Kalium 190 mg (10 % RDI)
C-vitamin 15 mg (19 % RDI)

 

Vita Coco Kokosvatten med smak av ananas

Ingredienser:

Naturligt kokosvatten, ananaspuré, kokosnötpuré, vitamin-C.

Näringsinnehåll per 100 milliliter:

Energi 100 kJ / 25 kcal
Protein 0 g
Fett 0 g
Kolhydrater 6 g
- varav sockerarter 6 g

 

Min personliga åsikt om produkten:

Jag började testa den med smak av acai och granatäpple och jag kunde inte ens ta ett provsmak av den innan jag hällde ut den. Enligt mig gick den inte att dricka, smaken skar sig i munnen på mig och jag spottade ut direkt. Alltså inget bra betyg alls - var nära på att kasta den med smak av ananas i farten. Men några dagar senare testades den med ananas och den var riktigt god - den hade inte den starka smaken utan var mer mild och lite mer i min smak. Det är en bra dryck i sin helhet då den ger bra med energi och är fettfri. Ett bra alternativ när du inte vill ha enbart vatten, men heller inte vill ha någon juice eller annan dryck med massa socker i.

 

Har ni smakat denna? Vad tycker ni?


Seed Stacked - Flapjacks

I juli månads Naturalbox, fick jag dessa bars som jag tänkte berätta mer om och göra en personlig recension av.

Seed Stacked Flapjacks

Dessa bars är gjorda av havre, solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön och linfrön som är sammanhållen av naturlig honung. Barsen finns i tre olika varianter; orginal, yoghurt och carob. De får alltså sitt namn beroende på toppingen på barsen. Dessa är underbara att ha med som mellanmål och är hundra procent naturliga. Dessa är perfekta för dig som är nötallergiker eftersom de är helt fria från nötter.

 

Bilden är lånad från http://www.premcrest.co.uk/

 

Min egen åsikt om produkten

Jag som gillar frön blev riktigt såld på dessa. Men jag gillar de flesta barser men det som gjorde att jag fattade tycke för dessa lite extra, var just att de är helt fria från nötter. Ett nötfritt alternativ alltså. Jag är nämligen nötallergiker och har svårt att hitta naturliga och bra mellanmål/snacks som inte innehåller nötter eller spår av nötter.

Det jag tyckte var negativt med dessa barser, var att jag tycker de är svåra att få tag i. Hittade de inte direkt när jag sökte på namnet på Internet - utan de fanns mest de med nötter i.

Jag blev riktigt sugen på att göra egna bars, men det får bli om en månad när vi har flyttat in i vår nya lägenhet och kan bunkra upp skafferierna lite. Men då ska jag absolut testa att göra mina egna!

 

Har ni smakat dessa? Vad tyckte ni?


Naturalbox

Har ni hört om den nylanserade boxen med naturliga produkter i?

Naturalbox.se är en tjänst som du antingen kan prenumerera på varje månad, eller själv välja vilken box du ska köpa. Du kan antingen välja den nötfria boxen, eller för dig som inte är allergisk, den med nötter i. I Boxen kommer du sedan varje månad (om du väljer den varje månad) att få olika ekologiska snacks och skönhetsprodukter till ett reducerat pris.

 

Detta är deras första box, Juli-boxen "Sommar", som innehöll:

  1. 1 stycken Deodorant från MÀDARA Cosmetics
  2. 2 stycken Hurraw läppbalsam i olika smaker
  3. 2 stycken Vita coco kokosvatten 33cl i olika smaker
  4. 2 stycken Seed Stacked-Flapjacks i olika smaker (nötfritt alternativ)
  5. 1 stycken förpackning Incabär från Go For Life
  6. Prover på ekologisk hudvård

När produkterna är testade av mig kommer ni att få en beskrivning av varje produkt samt en personlig recension. Hoppas att det kommer att uppskattas.

Blev du nyfiken på de kommande boxarna och vill vara med du också? Klicka dig in på bannern nedan så får du all information du behöver!

Prenumererar du också på denna?