Lycklig, lyckligare, lyckligast.

De senaste dagarna har spenderats med de bästa, hur mysigt som helst har vi haft det. Jag med min öroninflammation har väl haft ganska ont och knaprat både alvedon och pencilin som alla så duktigt har påminnt mig om. Men mysigt har vi haft det. Inatt/ikväll blir sista tillfället på 10 dagar som vi ses.

I natt eller i morgon bitti (halv 6) åker jag till Frankrike med blandannat min lillebrorsa och lite folk. Vi kommer att vara där 1-10 augusti och därför blir det ingen uppdatering från mig. När jag kommer hem hinner jag vara hemma en dag sedan bär det av till Göteborg som vi äntligen har bokat allt. Med de bästa såklart. Jag längtar som fan. Hur bra slut på sommaren kommer det här inte att bli?

Det kan bli såhär att det inte blir någon uppdatering här förren 17 augusti när jag är hemma igen och skolan börjar, men det får ni ta.

FRANKRIKE 1-10 AUGUSTI
GÖTEBORG 12-16 AUGUSTI
Ha ett bra slut på sommaren så hörs vi i höst!


Grönalund och Skärgårsakuten!

Mitt dygn har varit både perfekt och motsatsen. Delen på Grönalund var jättetrevlig. Nu har jag åkt exakt allting där inne, fritt fall, tilt, insane. Ja allting som jag aldrig vågat åka innan. Det roliga var att första gången jag åkte insane började jag gråta efteråt. Blev så chockad när jag klarade av den så jag föll lite tårar. Sen när jag åkte fritt fall så satt jag och kramade sönder Mattes hand, haha. Men nu har jag åkt de!

Sista gången vi åkte insane kluckade mina öron till ordentligt och jag mådde jättedåligt.
Vi åkte hem och jag la mig på kudden för att vila öran, somnade direkt. Vaknade vid sex i morse och då låg pojkarna och sov och Matilda hade åkt hem. De hade tydligen varit ute och åkt moppe inatt, jag märkte ingenting? Sen låg vi kvar i sängen tills 20 i 3 då jag var tvungen att ta bussen till Skärgårdsakuten och kolla upp mina öron. Där fick jag dels reda på att jag har öroninflammation och har nu fått antibiotika/pencilin mot det, sen att jag kanske har halsfluss/streptokocker men det får jag kolla om 14 dar när jag kommer hem från Frankrike. Har även fått veta att jag gått ner några kilon, inte det roligaste direkt när jag nu ligger 10 kilo under normalt.. Alla klagar så, jag vill inte ens?

Jag ska snart noppa mina ögonbryn och hoppa in i duschen och fräscha till mig. Senare kommer the gang över hit och det blir väl som vanligt. Killarna sover här, Matilda åker hem..

Grönalund

Sitter här ensam just nu, Matte åkte precis iväg för att hem en snabbis men han är nog snart här igen. Då ska vi ta bussen allihopa till Grönalund där vi ska tillbringa dagen. Jag kommer åka saker jag aldrig har vågat åkt förut.. VI kommer åka saker vi aldrig åkt förut.

Sen har jag också fått någon form av öroninflammation, eller mitt ena öra är igentäppt. Lock liksom, Matilda hade exakt samma sak förut och det var öronfinflammation. Ska tydligen in till Stjärgårds akuten i morgon och se? Måste i såfanafall få pencelin innan Franrike, Men nu måste jag kila, hörs!