Du kan inte säga det till andra, men det går bra att säga till sig själv?

Bildens källa
 

Du säger väl aldrig till en vän att de aldrig kan nå sina mål? Varför säger du det då till dig själv? Vad får dig att tro att de kan nå sina mål, men att du inte kan det? Börja tänka positiva tankar om dig själv! 
 
Vad har ni för tankar om detta?

Kokosbröd

 
Jag åkte till affären igår för att inhandla lite nya ingredienser, för att kunna göra detta bröd. 
Hittade receptet hos Emma och det blev faktiskt riktigt gott, och det var superenkelt att göra. Nästa gång ska jag testa att göra som små frallor istället för i en limpform och testa hur det blir. Men detta bröd rekommenderar jag verkligen, till och med sambon som är lite skeptisk mot "nyttighetsbröd" gillade denna. Så tummen upp för detta bröd! 
 
Har ni något bra recept ni vill dela med er av?

Knäckebröd med kiwi och keso

Vi hade precis varit och handlat och jag blev sådär supersugen på keso på smörgåsen. 
Jag har aldrig ätit det förut men det var riktigt gott faktiskt, toppat med lite kiwi gjorde det susen som mellanmålsmat. Väldigt mättande var det, så om du inte är jättehungrig går det nog bra med endast en smörgås. Jag valde surdegsknäcke, eftersom det var det vi hade hemma, och det gav en lite godare smak tycker jag. Sedan går det ju självklart att ta någon annan frukt än kiwi som topping. Men detta kommer jag att äta fler gånger som ett mellanmål!
 
Har ni testat detta någon gång? Eller kommer ni att testa nu?