Ännu mer shopping

Hej, idag vaknade jag som vanligt runt halv nio av att min klocka ringde och det var dags att jobba. Den här gången med Adde. Vi var klara runt 11. Då tränade jag lite med den nya maskinen som tydligen heter Abtronic. Efter det åkte jag och mamma för att leta efter kräftor till nyårsmiddag. Men vi hittade nästan allt utom kräftor. Jag fick 4 nya Bh:ar och en ny sport Bh som jag ska ha i gymmet. Jag har inte gjort så mycket idag utom att handla. När vi kom hem solade jag solarium i en timme, sen spelade jag lite poker med mamma och Tobbe, jag förlorade. Till middag blev det hemmagjord pizza, jag hjälpte till med pizzan. Ibland förstår jag hur jag kunde få mitt underbara betyg i hemkunskap, oj vad goda de blev! Nu har jag precis tittat klart på min stora kärlek, ni som har sett den kanske kan hålla med om att den är grymt bra!? För er som inte har sett den, tycker jag verkligen att ni borde lägga lite tid för att se den. Jag är så grymt trött just nu, kanske för att jag har jobbat varje dag sedan i lördags, då blir man rätt trött. Som tur är har jag sovmorgon i morgon, oj vad skönt det ska bli. Skriver mer i morgon om hur min nyårsafton blev :)

Bussturen räddad

Idag vaknade jag halv 9 av att min klocka ringde, då var det dags att ut och jobba. Var klar runt 12. När jag kom hem frågade jag min bror om han ville följa med mig och köpa ett headset till min mobil. Min andra är borta, jag kan verkligen inte klara mig utan musik på bussen, därför var det ett måste nu när jag fick lite pengar över. Så där var jag 300 kr fattigare, eller 299kr faktist. Vi köpte lite godis också eftersom det var så billigt, 29kr/kg. Väl hemma var det dags att lasta i alla tidningsreturer i mammas backlucka och köra iväg med det till konsum, där vi lastade av allt och sedan gick in på konsum och köpte lite småsaker. Adde passade också på att hämta ut ett paket, i det paketet fanns en apparat som man sätter på magen så får man stötar, då jobbar tydligen magmusklerna. Vi testade självklart den och det kan jag säga, magmusklerna jobbade verkligen, typ högg tag i hela magen. Sedan direkt efter körde vi en timmes träningspass nere i gymmet. Så nu sitter jag och har lagt undan godiset som jag inte blev så sugen på efter så mycket träning. Jag har lust att åka in till stan i morgon, om det är någon som har lust att hänga med, så säg till! :) Nu sitter jag bara här och väntar på maten, sedan blir det tv:n sm gäller och glass till efterrätt. Ha en bra kväll.


Shopping i stan

Jadu, idag började min dag lite senare. Vid halv 10, jag låg och drog mig en stund men eftersom jag och Linda hade bestämt att vi skulle ta en sväng till stan kunde jag inte somna om utan jag gick in i duschen istället och sedan skickade jag ett sms ner till Linda och frågade om hon var vaken. Vid 12 åkte vi in till stan, jag som hade målet att köpa minst 1 av de där tröjorna på Stadium blev lite missnöjd när de inte hade de kvar. De hade bara en vit adidas tröja med guldtryck för typ 800 kronor. Så jag fick gå tomhänt från Stadium. Istället hittade jag 3 linnen och en top från H&M. Jättefina, för bara 300 kronor tillsammans. Jag kan lägga in bilder på de sen, just nu sitter jag nere hos brorsan så jag får göra det när jag kommer till mig. Linda hittade riktigt mycket, speciellt ett par jeans som satt jättebra på henne, då blev man lite avunsjuk. Kvällen kommer nog inte bli speciellt ovanlig. Sitter väl vid tv:n och tittar på något fredagsprogram medan man tjockar i sig massa mat som vanligt.