Arbetsskor inom vården

Har ni hört talas om Vårdväskan.se?
Det är en sida som sätter lite färg på vården, genom att sälja olika instrument, arbetskläder och annat vårdrelaterat, i olika snygga färger. Jag verkligen älskar denna sida och sitter ofta och drömmer mig bort tills jag är färdig sjuksköterska så jag kan köpa mina egna instrument att använda. Jag hoppas bara att jag får en arbetsgivare som är glad över lite finare färger och inte vill att allting ska vara vitt.
 
I februari kommer vi gå ut på praktik och jag kände att jag behövde ha ett par nya arbetskor tills dess. Tidigare har jag använt mig av "foppa-tofflor" eller vanliga gymnastikskor, men jag skulle vilja ha ett par som är bra att springa runt i en hel dag och som inte blir för varma. Jag har nu hittat dessa hos Vårdväskan som är beställda:
Recension om skorna kommer att komma upp när jag har fått hem dessa och provat att gå omrking med de! Jag blir så himla glad av färger, och speciellt rosa, så valet av färg på dessa var inte speciellt svårt!
 
Tänkte även tipsa er som är intresserade av att arbeta inom vården att du även kan söka vårdjobb hos Vårdväskan. Där finns olika arbeten inom vården i hela landet, perfekt att börja söka till exempel sommarvikariat redan nu!
 
Har ni handlat från Vårdväskan någon gång? Hur många läsare har jag som arbetar inom vården?