Jag är ingen bra bloggerska ..

.. men jag ska bättra mig. Men inte riktigt ännu!

Har inte skrivit sedan sist (ganska logiskt!). Men jag har tillbringat tiden med min kära pojkvän. Vi har tränat, städat (eller jag har), träffat bror plus familj och han har tagit hand om mig när jag mått lite dåligt. Annars har vi mest varit sociala mot familjerna. Bra det va?

Idag blev det ingen skola för mig.
Sitter just nu med blekningsmedel i håret, håller på att göra slingor. Jag och mamma hjälptes åt med varandras hår, det blir riktigt fint. Finare på henne eftersom hon var mörk innan och jag var ljus.. Men ska lägga in lite mörkare slingor sedan efter vår långpromenad!

Jag börjar om 3 timmar ..

.. och ändå är jag uppe? Bara för att jag är en sån otroligt snäll flickvän! ;)

Gick upp redan vid sju idag, eller vi ställde klockan på sju.. Gick upp runt kvart i åtta och då var det bråttom eftersom hans buss gick tjugo över. När han åkt passade jag på att få hjälp med en inlämning som skulle in idag, Tobbe hjälpte mig så snällt! :) Fanny hörde av sig och undrade om jag ville ta en fika nu på morgonkvisten, och jag tackade självklart ja eftersom jag inte har någonting annat för mig. Så ska snart ta bussen dit. 

Händer mer idag? skola, träning och förmodligen sova hos pojkvän.
 

Grattis bästavän, 17 år idag!

Klagomål!

Fått ett litet klagomål av Micaela att jag sällan uppdaterar numera. Så nu kommer ett! Hoppas du blir glad nu vännen!

Min helg har bestått av lite jobb och umgåts med pojkvännen, tagit det lugnt och så. Just nu sitter jag vid datorn, Matilda är här också. Hon ska snart hem och hämta träningskläder för ikväll ska vi träna lite här hemma! Skolan idag var sämst, jag var nära att gå hem 2 gånger men blev stoppad.. Så jag klarade en hel dag i skolan, första hela dagen!

Jag har inte så mycket mer att säga, för det mesta som händer mig just nu har jag ingen lust att dela med mig av, av olika anledningar. Inte för att det händer något sådär allvarligt men.. En uppdatering kom iallafall! Nu får vi se när nästa kommer ...