Jägarvila

Har fått frågor från Linnea, Nicco och Malin som undrar "Vad är jägarvila för någonting?" 
En övning som verkligen faller mig i smaken, då det inte behövs några andra redskap än dig själv och en vägg. Med rätt teknik kommer du långt, så fuska inte!
 
 
Fler som brukar köra denna övning? Vad tycker ni om den?

Plankan i intervaller + pannkakslunch

Eftersom jag själv anser att jag inte är speciellt stark i bålen, så kör jag plankan i intervaller för att träna upp den att bli uthålligare och kunna stå längre. 
Idag körde jag 10 minuter i 1 minutsintervaller, där jag emellan gjorde andra småsaker för att få en liten paus. Märkte att det var ganska smart att köra såhär nu på morgonen när jag har andra saker att fixa innan jobbet men ändå vill hinna med lite plankan - så två flugor i en smäll. 10 minuter i veckans plankutmaning, är nu gjorda - "endast" 10 min kvar. 
 
Musse ville också vara med och träna - dålig mobilbild dock!
 
Igår stod vi och gjorde pannkakor som blev både som brunch till igår, och till lunch för idag. Perfekt! Det blir en bra början på ett jobbpass, slutar 20.30 ikväll och då är det bara bums i säng som gäller då vi ska upp vid 05.30 i morgon! 
 
Hur länge klarar ni plankan? Eller föredrar ni också intervaller?
 
 

Peppande och motiverande ord från läsare

Största anledningen till att jag nischade om min blogg till en mer träning & hälsa-blogg, var för min egen skull.
För att jag ville peppa mig själv, se framgångar, planera för att utföra. Med tiden, då jag fått flera peppande ord, om hur inspirerande min blogg är för andra, har jag blivit mer peppad på att blogga, för er skull. Jag inser hur otroligt mycket bättre jag själv mår, när jag tänker mer på vad jag gör för min egen kropp. Det är absolut inte så att jag utesluter socker helt och hållet, eller tränar stenhårt varje dag. Utan jag lyssnar på min kropp, låter den få berätta vad den mår bäst av. 


 
 
Dessa fina kommentarer fick jag av Sofia och Johan
Tycker att det är så himla kul när jag kan inspirera andra, utifrån hur jag lever.
Jag är inget proffs och kan säga hur mycket var och en ska träna eller äta för att må bra,
utan jag överlåter det till andra, eftersom det är så himla individuellt. Men jag är glad att jag kan inspirera andra.  
 
Vad får just DIG att läsa min blogg?