Gott nytt år

Jag försöker fördriva tiden lite medan älsklingen sover, han är JÄTTEROLIG just nu.. Eller inte, har försökt väcka honom flera gånger men han är tydligen jättetrött. Det kommer bara resultera i att han är lagom pigg ikväll och låter inte mig sova.. Nej, nu ska jag inte vara negativ - han är ju söt när han sover!
Idag har vi varit lite överallt och köpt lite allmöjligt, mycket till stugan - mysigt!

I morgon är det nyårsafton!
Den startar vi med sovmorgon för att senare åka iväg till jobbet i tre timmar.
Kvällen avslutas med familj, bästavän plus pojkvän. Kan det bli en bättre kväll? Jag skulle inte tro det.
Vad händer för er på nyår? Passar på att säga gott nytt år till er också!

Nästa inlägg jag skriver antar jag blir 2010!


bilden är lånad från google.se

Sanningen är ..

.. för någon vecka sedan fick ni frågan om vilken ni trodde var sanningen av de här:

1. Jag älskar skräckfilmer - älskar att bli rädd och få krypa upp hos någon som kan lugna ner mig.
2. Jag tycker inte om att testa nya saker - vågar inte testa någonting nytt, är rädd att det ska vara svårt/tråkigt.
3. Jag är riktigt sällskapssjuk, klarar inte av att vara ensam. Mår nästan dåligt av det, vill ha folk runomkring mig hela tiden.

Vi har fyra stycken som gissade rätt, och det var: Frida, Sofia, Ebba och Cicci.
Och det rätta svaret var nummer 3 - jag är sjukligt sällskapsjuk. Det borde de som läst min blogg eller de som är nära vänner till mig veta. Om jag är ensam hemma använder jag datorn eller mobilen för att få kontakt med någon.. Men är sällan ensam, ser alltid till att jag är nära någon.

Många gissade på nummer 1, och ska jag vara ärlig. Så är faktiskt det sista i påståendet sant. Jag älskar att få krypa upp hos pojkvännen när jag blir rädd. Jag blir lugnare då, men jag tycker absolut inte om att bli rädd. Tycker inte om skräckfilmer, utan ser de mer för att resten av sällskapet vill se det.

Nu får vi se när jag kör igång med nästa "Sant&Falskt" - måste komma på bra sanningar/lögner också.


bilden är fotad av linda, omgjord av mig.


"Ajjabajja" på mig själv.

För första gången på en vecka tog jag tag i datorn för att läsa lite bloggar, då ser jag varenda dag folk skriva "förlåt för dålig uppdatering - men det är jul, jullov". Då kom jag och tänka på att de skriver ett inlägg per dag och ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag som nu inte skrivit på en hel vecka, vad har jag för ursäkt?

Min ursäkt är att jag är människa som alla andra, och att datorn verkligen inte har varit någon prioritet i mitt liv denna vecka. Tyvärr minns jag inte alls vad jag har gjort, firat jul och jobbat - umgås med båda familjerna. Mer uppdatering än så får ni inte, och vad det gäller vad jag fick i julklapp - det orkar jag inte berätta. För jag tycker inte att det var något intressant alls när jag fått höra vad alla bloggerskor fått i julklapp, därför tänker jag inte tråka ut er också!

Men nu ska jag iväg mot badrummet och testa ett nytt vax för benen - mamma tänkte ta på sig öronproppar för att inte höra mitt skrik. För detta borde göra rejält ont - men det ska hålla håret borta i en månad. Så värt att testa! Sedan ska jag göra mig fin för att åka iväg mot Torsby igen, ska äta pannkakor först!


Väldigt gammal bild, då lockarna satt i håret!