Hemma från ThailandVi kom hem från Thailand i tisdags morse. Det var riktigt blandade känslor när vi satte oss på flyget hem till kalla Sverige. Ena dagen gick vi runt i shorts och linne och svettades, andra dagen kom vi hem till vinterjackan och mössan. Men det är ändå som många säger; Borta bra, men hemma bäst!

Vi är himla nöjda med vår sex veckors långa resa och det har verkligen inte blivit en sol och bad semester. Vi har upplevt så mycket vi bara har kunnat och vi har inte legat och stekt vid poolen en enda gång på resan. En riktigt lyckad resa med andra ord, enligt oss.

Jag har tänkt att göra ett till inlägg för varje plats vi varit på, skriva en liten recension om resorten/hotellet vi bodde på. Detta för att underlätta för andra som vill åka till Thailand och ska välja ställe att bo på, men även för oss själva att kunna sammafatta resan lite enklare. Jag hoppas att ni kommer tycka det blir kul att få se lite fler bilder och text om varje ställe. Tänkte även ordna en frågestund om Thailand, där ni kan fråga så mycket ni bara vill, så svarar jag i ett inlägg. Även detta för att underlätta för andra som vill åka till Thailand. Vad tror ni om detta?
 
 
Skulle ni vilja läsa om varje resort/hotell vi bodde på och även att jag har en frågestund om vår resa?

Bangkok
Nu har vi haft vår sista natt i Bangkok, vår sista natt i Thailand, vår sista natt på vår sex veckors långa resa. I natt sätter vi oss på planet hem till Sverige, till verkligheten, till alla nära och kära.

Bangkok har bjudit på en hel del shopping, fint hotellrum, god mat, tuktuk, taxi med mera. Vi har även insett att vi inte är några storstadsmänniskor!
Surat Thani
Vi kom fram, checkade in och kom fram till att checka ut redan dagen efter. Inget ställe vi vill tillbaka till igen, ingen kunde någon engelska och allting stod på thailändska. När vi tillslut kunde prata med någon som förstod lite engelska i alla fall föreslog han att vi kunde förvara alla våra värdesaker i hans rum?!

Huset var annars jättefint och mysigt.

Det blir istället sex dygn i Bangkok!