Ett lyckat förhållande

Jag börjar inse vad folk menar med att stå på egna ben.

Jag har pratat med ganska många vänner vars förhållande har tagit slut, precis nyligen. Det är ganska skrämmande att det är så många på en gång - känns lite kusligt. Men de allra flesta kommentarer jag får är liknande "önskade att vårt förhållande var lika starkt som ert". Jag blir varm i hela kroppen varje gång jag hör de orden, att andra vill ha det lika underbart som jag och min pojkvän har. Jag börjar inse hur otroligt lyckligt lottad jag är, hur otroligt bra vi passar för varandra. Att efter 8 månader (som förövrigt var i onsdags), inte bråkat en enda gång, det måste betyda någonting. Många av mina vänner berättar att det inte fungerade längre för de jämt var oense om småsaker och det slutade oftast i bråk och tårar. De frågar vad vi gör, som inte de gör. Jag tycker det är en jättesvår fråga, men ger alltid svaret att det bästa sättet att lösa en konflikt är att prata om det tills allting är utrett, inte bara gå därifrån och hoppas på att allting löser sig. För det är det ni måste göra, prata om det.

En annan sak som är jätteviktig är tillit, ni måste kunna lita på din partner. Det som hon/han säger, måste du ta som en sanning. Inte ifrågasätta. Varför skulle din partner vilja ljuga för dig? Det är många som säger att de inte litar på sin partner för att de är så sjukt avundsjuka och vill inte förlora henne/honom genom att denne ska hitta en ny. Men jag kan säga en sak - jag är otroligt avundsjuk och svartsjuk. Det vet min pojkvän om, men hur kommer det sig då att vi aldrig har bråkat om en sådan sak? För ni förstår ju själva att jag har dragit upp allting miljontals gånger. Men jag litar på honom, jag vet att han talar sanning i det han säger och skulle aldrig såra mig. Det är iallafall vad jag vill tro, och det jag tror om honom. Därför säger jag inte emot när han berättar, utan jag lyssnar och finner mig i det. Jag vet att han talar sanning, eftersom jag litar på honom. Hur ska man annars klara av ett förhållande?

Jag vill inte låta som om jag vore en expert på kärlek
, men var tvungen att skriva av mig lite och för vissa kan det här vara nyttig information! Det behöver inte vara helt nytt - men efter att hört mig berätta lite så kan några ha ändrat inställning.


Idag är det söndag!

Hoppas allting är bra med er?
Här är förkylningen i full gång, inte roligt alltså. Kan vara för vi var i romme i fredags, det regnade, vi blev dyngsura och kunde inte byta om till någonting? Inte så smart att sitta och frysa hur länge som helst! Men annars var det roligt där - haha! Dock sov jag inte så bra inatt, vaknade flera gånger och kunde inte andas. Usch, inte roligt med förkylning, jag blir så grinig då också!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu..
Var på Coop igår på min lediga dag från 9.00 på morgonen till 19.00 på kvällen, dock hade jag två timmars rast i mellan också. Med tanke på att jag borde ha fått löneförhöjning nu (eftersom jag fyllt 18), så borde jag ha tjänat ganska bra igår. Sedan får vi se vad som händer med resten av jobben som kanske rullar in, jag är öppen för förslag. Det roliga är att andra skriver CV:n och lämnar in till 100 butiker och kanske får ett svar. För mig ringer folk och undrar om jag vill börja jobba - är ni lite små avis kanske?

Men annars då?
Livet rullar på, på onsdag är det 8 månader med älskling, på lördag fyller han 18 - krogen m.m. Skolan fungerar bra, allting rullar. Förresten, är det onormalt att sakna sin pojkvän redan innan hans buss hem har kommit?


<3 finast

Jag lever

Jag tänkte på slänga in ett inlägg och berätta att jag lever, för er som trodde någonting annat. Jag har bara ingen ork eller lust att skriva. Så det får bli såhär, ett inlägg lite då och då! Funderar att göra en ny sak med min blogg (så ni förhoppningsvis får minst ett/två inlägg i veckan) men tänker inte avslöja för mycket förren jag har bestämt mig!

Fick även ett trevligt telefonsamtal i morse och just nu sitter jag och väntar på ett annat. Även det tänker jag hålla hemligt tills jag får veta helt säkert, men jag har lite fjärillar i magen faktiskt. Som ni ser har jag inte så mycket att berätta - bara berätta att jag har hemlisar på G...

PS. Måste bara tacka så jättemycket för alla söta kommentarer jag fick från föregående inlägg. Blev jätteglad och de gav mig bättre självförtroende, tack!