Låten påminner om dig


Jag skrev nyss en text, men den blev utsuddad, det lät mer som en dröm.
Men faktiskt insåg jag att det var verklighet, men den texten är ingenting alla behöver veta.
Så därför behåller jag det i mitt huvud, den här låten påminner om dig, om oss, i somras.
Jag minns första känslorna, glädjen och lyckan av att veta att jag var din & du var min.Nu har jag suttit/legat här i min säng
i säkert två timmar och spelat facebook-spel och svarat på kommentarer från er. Även gjort om lite småsaker på bloggen som nog inte syns. Men som det längst ner i inlägget där det står "Antal kommentarer osv". Idag har jag fräschat till mig ordentligt och gjort kvinnosysslor, burit ner tvättkorgen och bäddat rent i sängen. Sedan tog också jag och mamma en promenad på en timme. Därför ligger jag nu i min säng, halvt död och väntar på fika, middag och jobb. Sedan är dagen slut och det innebär att det är söndag och min älskling är påväg hem!


Ser ni så gulligt? Kopparna bildar ett hjärta vid "örat".
I stugan hos Matte, när vi höll på att fixa ordning där.


Pappa fyller år!

Måste börja inlägget med att säga ett stort grattis till pappa som fyller år idag!
Han fick en skönsång på morgonen med ett litet paket vid 07:30, grattis grattis!


Ungefär såhär glad blev han när han öppnade sitt paket i morse, lycka?

Nu har ni iallafall fått förklaringen till varför jag är uppe så tidigt,
plus att jag inte har någonting alls planerat fram till klockan 19.00 ikväll. Förutom att det blir fika och sådant för pappa när han kommer hem från jobbet runt 16.00. Men jag ska snart in i duschen och sedan göra lite saker vi tjejer måste göra ibland, för att vara riktigt fräsch tills i morgon när min älskling kommer hem! Hörde ni? I MORGON! Då blir det till att mysa galet, vi måste som sagt ta igen de här 10 dagarna utan varandra! De 10 sista dagarna utan varandra, för aldrig, aldrig mer ska det hända igen!

Sedan får vi se vad jag hinner med mer idag, förmodligen ganska mycket .. Byta sängkläder kanske? Ta ner tvättkorgen? Jaja, måste väl börja någonstans!


Godkväll och godnatt för mig..

.. nej jag hade faktiskt inte tänkt att sova. Men jag ska åka till jobbet snart, och därför blir det inte mer inlägg för ikväll/idag. För när jag har slutat så ska älsklingen ringa från spanien, första gången på en vecka jag får höra hans röst (vi har bara sms:at massa och pratat lite grann på msn!).

Hoppas ni gillade "videoinlägget" i inlägget nedanför, jag älskade det nämligen. Som ni kanske kan höra, akta era högtalare. För min håller på att sprängas när jag skrattar.. Men på tal om älskar, det är en annan jag också älskar, nämligen min pojkvän, och på tal om honom så är det bara två dagar kvar tills han kommer hem! Alltså i morgon kan jag säga att i morgon kommer han hem! Underbart eller hur?

Lite knasigt inlägg, inte speciellt seriöst skrivet men jag är jättetrött och inte alls taggad på jobb. Men jag är taggad på lön och den här tiden och morgontiden får jag betalt för redan om 2 veckor. Så det klart jag måste tagga till och jobba mina fyra timmar! GO GO! Vi hörs som sagt i morgon - då min pappa fyller år!!


idag, i morgon och föralltid. min, bara min, och det är så underbart!