Dagens fråga (?)

Har sett att det är några som kör "dagens fråga" på sin blogg. Jag känner att jag inte bara vill sitta och skriva om mitt liv, vill veta mer om er och vad ni tycker om olika saker. Därför börjar jag nu med att (kanske inte varje dag) lägga in en fråga som jag blir väldigt glad över om ni svarar på. Tycker ni det verkar vara en bra idé?


Vilken av de fyra årstiderna föredrar ni? Ge gärna exempel på varför ni föredrar just den!Glass i stora lass, ner i magen

Sitter här i min ensamhet och har precis ätit glass. Smaskens. Idag har jag suttit vid en symaskin och sytt ett par mjukisbyxor, väldigt tuffa om jag får säga det själv. Fast en sak är säker - det kommer dröja jävligt länge innan jag gör ett par till. För det tog så lång tid och var jättesvårt. Anledningen till varför jag gjorde det var för att jag inte hade någonting att göra och mamma satt och sydde och ville att vi skulle göra någonting åt de tyget vi hade kvar.

"Du har tur som har så fina ungar, det är inte många som är så snälla som dem är" - det värmer verkligen när man får höra att ens mamma har snälla barn.

Nu faller ögonlocken ner

Nu har jag funderat klart för ikväll, ska nämligen lägga mig i sängen och avsluta kvällen där. I morgon blir jag väckt av mamma (vet inte vilken tid), sedan blir planerna efter vädret. Så det är bara att vänta och se, hör av mig i morgon om vad jag har gjort. Ha det bäst!