Damerna

Linda: Vad ska damen göra i morgon?
Jag: Damen ska sola om de tär jättesoligt, annars vet damen inte vad hon ska göra. Vad ska den andra damen göra då? :P
Linda: Haha okej, ne den andra damen undrar om damen vill åka till forum i morgon ;)

Linda: Hahaha, bra för den andra damen måste bra lämna över syskonbarnen runt tolv först ;)

Sen var det inte roligt längre.

Bränd korv

På tal om korv (som ni får läsa om senare i inlägget) så ser jag ungefär ut som en brändkorv. Mina axlar, armar och överryggen är typ jätteröda. Men det känns inte så mycket, det är skönt. Hoppas färgen ändras till brunt snart. Jag har iallafall varit ute hela dagen, jätteskönt.

Vid sex kommer Anna hit, då ska vi bege oss till Grisslinge och grilla, som det ser ut så blir vi inte så många. Men man vet aldrig, ha ha. Men då ska vi iallafall grilla korv, jag lovar att min kommer bli bränd.

Fånga en ängel

Har precis kommit hem från Värmdöfestivalen, bättre festival finns inte. Självklart vann mina favoriter (som ingen kunde missa var mina absoluta favoriter alltså!). Så de ska spela på Grisslingefesten, lätt att man ska heja där också! "Jag ska fånga en ängel" framfördes av världens gulligaste kille, Thor.

Innan Värmdöfestivalen var jag som sagt på Coop Forum, fick prata med en som jobbade där, Monica. Hon berättade att hon ville att jag skulle få kassatjänsten i sommar, så klockan nio dagen efter skolavslutningen ska jag vara på Coop Forum och få lite instruktioner osv, gillar jag tiderna och lönen så blir det till att sommarjobba där!