Angelica tipsar: Både billiga och snygga solglasögonJag är inte personen som ofta går runt i solglasögon. Men jag tycker att det ser riktigt snyggt ut på andra, och skulle därför behöva köpa mig ett par för att se om även jag kan se sådär snygg ut i dem. Jag tror jag har några par som ligger hemma och skräpar, kanske ska se om några av de faller mig i smaken först?

Jag är dessutom lite inne på att köpa ett par rejäla, med lite bättre kvalitet. Jag får kanske lägga ner några hundralappar om inte en tusenlapp på dem, men de ska vara mycket bättre för ögonen!

Har även hittat två stycken solglasögon som är riktigt billiga, under hundralappen som jag gillar väldigt mycket!

(Klicka på respektiva bild för att länkas direkt dit de säljs)
Rut m.fl. - Heidi Sunglas hos Mylovebasket Rut m.fl. - Brooke Sunglas hos Mylovebasket

Har du några solglasögon att bära i sommar?

Om jag skulle vinna en kamera, skulle jag bli överlycklig!
 
dustinHomeCompetition.jpg
Sponsrat inlägg
Dela smidigt digitaltv-kort mellan alla era apparater utan att behöva mer än ett abonnemang - med Clone+ som du nu kan köpa billigt hos Dustin.

Vem är den lyckliga vinnaren?

Nu är det dags att presentera vinnaren i tävlingen om hårborttagningshandskarna. Ber om ursäkt att det har dragits ut lite, men jag har ganska mycket jobb hela tiden som nog många vet om. Jag orkar inte riktigt sitta vid datorn när man kommer hem och har jobbat till 22.00 på kvällen och denna helg har jag stängt bägge kvällarna. Sedan hade jag utbildning 9-21 på tisdagen och jobbade 9-19 igår. Inte för att jag klagar på att jobba, men jag hoppas att ni förstår!

Genom att kika igenom videon får du reda på om det var du som vann, men även lite annan information som kan vara spännande att få höra.
Vill ni vara med i min andra tävling, där du kan vinna ett armband? Klicka här..