Jag är så glad, så det finns inte!

Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara såhär glad? Det är ju sjukt! Ungefär den känslan man har när man är kär, den sitter i mig just nu. Men jag är bara allmänt lycklig just nu, träffat massa nya underbara människor osv.

Om en liten stund åker jag till tandläkaren och sedan åker jag direkt in till stan och träffar min solstråle och några av hennes kompisar. Sen blir det grillning med de ikväll (och några till tror jag?), så sover jag där. Det blir nog inte något mer bloggande fören i morgon när jag kommer hem! Men ni får ha en toppendag/kväll/natt/morgon och allting!

Ett leende på läpparna!

Bloggplus.se

Hittade nyss den här sidan och har hört från andra att den är jättebra och ger besökare snabbt. Du får tex redan från starten 1000 gratis besökare. [Bloggplus.se] Så det är värt att försök att testa sidan! Gör det du med genom att bli medlem på bannern nedanför:


Baksmällan

Nu åker jag in på bio med några kompisar, Baksmällan blir det! Har hört massa positivt om den, så nu är man taggad till max. Härligt sällskap också, hur underbart som helst. Hoppas ni får en minst lika bra kväll som jag. Vi hörs i morgon!