Jag har sagt upp mig!

Vart har du tagit vägen? Jag saknar dina sms ..

Nu ska jag snart lägga mig i sängen,
är jättetrött så jag kommer nog somna rätt fort. Och det är superskönt. I morgon lär det inte bli någon uppdatering alls, exakt som alla andra lördagar. För i morgon börjar jag med en liten sovmorgon, sen iväg till loppisen och arbeta, och sen direkt efter det åker jag till Coop och jobbar där. Så ser min lördag ut - jobblördag!

För er som reagerade på rubriken, jag har inte sagt upp mig från Coop! Utan jag och mina bröder + Linda har sagt upp oss från att dela ut/sälja expressen och aftonbladet på helger och helgdagar som vi har hållit på med i snart åtta år. Det blev alldeles för jobbigt och var för olönsamt mot slutet. Plus att det var sådana förseningar så man blev så irriterad. Men jag klagar inte - utan tvärtom. Har ändå både Coop Forum och Loppisen där jag jobbar, så jag är nöjd. Får jag också lite längre sovmorgon på helgerna. Jag som i åtta års tid har behövt gå upp kvart över åtta varenda helg och helgdag, kan nu gå upp lite senare.

Hur klantig får man vara?

Jag hade bara en tanke i huvudet när jag åkte bussen till skolan i morse, att jag åkte till skolan för en helvetes lektion bara för att lämna in "hej jag ska byta klass-lappen" till min rektor samt få massa uppgifter av Pierre som jag ska göra eftersom jag ligger efter ett halvår.

Vår enda lektion gick väl rätt bra, tog en halvtimme att komma igång och lika lång tid att avsluta den. Så nu kan ni själva räkna ut hur länge jag var i skolan. Jag pratade med Pierre och fick uppgifter. Och skoja inte, det är inte lite.. Sen åkte jag med Fanny till stan där hon skulle köpa lite kläder, men vi kom dit för tidigt (klockan tio - vilka affärer har öppet då?) så vi satte oss och fikade tills klockan blev elva då vi stod och väntade på att de skulle öppna. Vi var i Gamla stan, på Hötorget och vid Centralen. Sen tog vi bussen mot Nacka där jag skulle köpa en tröja men ångrade mig då jag kom på att den inte var så fin som jag hade trott. Plus att en annan tröja jag ville ha var för stor och minsta storleken var S. Så vi åkte till Hemmesta och hämtade lite pengar sen skildes vi åt för jag var trött.

Men vet ni vad jag kom på för några minuter sen? Jag glömde lämna den där jävla lappen åt rektorn. Hon sa att det var viktigt eftersom att om hon inte var där var jag tvungen att lämna den i hennes fack. Jävla klantarsel jag är! Så lappen får vänta tills på måndag, finns inte så mycket att göra åt den saken. Men gissa om jag är arg. Plus att jag är jättetrött. Så om ni tycker inlägget blev lite för argt så beror det på humöret, helt klart. Men puss på er ändå!

Jag ska berätta en liten historia för er ..

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av,och du öppnar dig mer,så han får mer plats så han lättare skall komma in.Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket,men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt.När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg,och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet,men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, menockså mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare.Det var trots allt första gången du drog ut en tand. Din stygging! Vad tänkte du på, egentligen, perversa jävel?! HAHA