Jag har sagt upp mig!

Vart har du tagit vägen? Jag saknar dina sms ..

Nu ska jag snart lägga mig i sängen,
är jättetrött så jag kommer nog somna rätt fort. Och det är superskönt. I morgon lär det inte bli någon uppdatering alls, exakt som alla andra lördagar. För i morgon börjar jag med en liten sovmorgon, sen iväg till loppisen och arbeta, och sen direkt efter det åker jag till Coop och jobbar där. Så ser min lördag ut - jobblördag!

För er som reagerade på rubriken, jag har inte sagt upp mig från Coop! Utan jag och mina bröder + Linda har sagt upp oss från att dela ut/sälja expressen och aftonbladet på helger och helgdagar som vi har hållit på med i snart åtta år. Det blev alldeles för jobbigt och var för olönsamt mot slutet. Plus att det var sådana förseningar så man blev så irriterad. Men jag klagar inte - utan tvärtom. Har ändå både Coop Forum och Loppisen där jag jobbar, så jag är nöjd. Får jag också lite längre sovmorgon på helgerna. Jag som i åtta års tid har behövt gå upp kvart över åtta varenda helg och helgdag, kan nu gå upp lite senare.


KOMMENTARER
Sandra

Jag tycker det är bra att du orkade i åtta år. Jag sålde expressen och behövde gå upp runt nio halv tio varje lördag, jag orkade lite mindre än ett år.

2009-02-01 11:36:13
URL: http://sandrakristiansson.blogg.se/
ebba

jag ska nog inte sluta blogga, bara sluta i just den bloggen. jag behöver bara ett nytt namn så ska jag börja igen.

2009-02-01 19:58:46


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback