Skriver från mobilen

Ligger i sängen och har inte tillgång till något internet till datorn för tillfället. Tänkte bara berätta att vi har det bra, trötta efter två dagar i backen. Ikväll ska vi ungdomar bowla, vi blir 9 stycken. Hoppas på vinst. Haha. Vad har ni för er på ert sportlov? Ni som har..

Äntligen framme!

Nu har vi kommit fram till vår stuga som vi hyrt här i Tänndalen, packat upp och ätit. Händer nog inte så mycker mer ikväll, alla är jättetrötta och taggade för att komma ut i backen i morgon. Så det blir nog en tidig läggning för alla i stugan. Vad ska ni göra denna lördag?

Jag tänkte på en annan sak, hur känner ni för att Johanna gästbloggar? Alltså vad tycker ni allmänt om att folk gästbloggar, är det okej eller vill ni hellre att det är jag som skriver?Det kanske inte blir så jättemycket skrivande här uppe, men jag skriver så ofta jag kan/har tid. (Svarar och publicerar nog alla kommentarer jag får sen när jag kommer hem igen.. Om jag inte får extratid att göra det!)

LÖRDAG

Idag är det löööördag! Vad ska ni göra ikväll? Jag ska bara lugnt med lillasyster och titta på film och äta massa godis och sen ligga på soffan och ångra att man åt så mycket. Hahah, alltid samma sak. Att man aldrig lär sig att inte äta så mycket? Har ni samma problem som mig tro?


Mitt röda läppstift som jag fick av Angelica igår, så snyggt!! eller hur?!

Ska hälsa att Angelica nu sitter i en bil - som hon ska sitta i typ 3 timmar till.. Hon åkte klockan 9 imorse... Jag fattar inte att hon kan sitta i en bil så länge.. Man får ju så sjuuukt i rumpan! :O
Ha en trevlig lördag!
/ Johanna