Skriver från mobilen

Ligger i sängen och har inte tillgång till något internet till datorn för tillfället. Tänkte bara berätta att vi har det bra, trötta efter två dagar i backen. Ikväll ska vi ungdomar bowla, vi blir 9 stycken. Hoppas på vinst. Haha. Vad har ni för er på ert sportlov? Ni som har..


KOMMENTARER
Bikterfy f.d. Tanzte

Bikterfy® är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy® är öppen för alla åldrar och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

2011-03-01 03:22:25
URL: http://bikterfy.info
Madeleine

Kika in på min blogg.

2011-03-02 02:21:18
URL: http://fetmeninteful.blogspot.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback