Impulsköp eller inte?

Jag klickade precis hem lite böcker och filmer från CDON.com, impulsköp eller inte, det är frågan.. 

Blev tipsad om att läsa Shopaholic-serien av en kompis, det är sex stycken böcker. Precis innan jag tänkte beställa dem fick jag kommentaren av min pojkvän "du, läsa, haha?". Så nu ska jag visa både honom och alla andra, att jag ska läsa böcker! Jag har även hört att du blir mer allmänbildad av att läsa böcker, och de här böckerna ska tydligen vara bra då man är lite av en Shopaholic (som jag var förr).. Jag tror att jag ska tipsa de vidare till en kompis också..

Köpte även Solsidan (
första serien) - Jag har inte sett den, alla tycker att den är jättebra och jag missar alltid att se de på tv:n. Sedan blev det någon annan box också som följde med för att jag handlade för över 600 kronor.Det jag tyckte var lite dåligt med deras hemsida var att det var så lätt att handla, bara skriva in sitt kortnummer så vips så försvann pengarna och allting var beställt. Lite väl lätt kanske? Internetbank vore bättre, där man iallafall måste verifiera att de är en själv som handlar. Jag fick inte ens skriva in en pinkod, bara kortnummer.  Tycker inte ni det är lite konstigt? Jag blev jätteirriterad..

"Ledig måndag"

Då kom måndagen som ingen i BF08 visste hur den skulle sluta, om ens börja. Vi fick ingen information alls, eller alldeles för mycket. Vissa sa att vi fick jobba hemma med uppgifter, andra sa att vi skulle vara i skolan, med eller utan lärare. För mig började dagen med massa pling plong från mobilen där frågan kom upp igen, vart ska vi vara, när kommer du, är du hemma, i skolan?

Jag skickade ett sms till min mentor samtidigt som jag pratade med Mange som var påväg till skolan (duktig som han är!), medan jag låg kvar i sängen. Fick då svaret att uppgifter finns på intranätet, och vi får välja själva om vi åker till skolan eller stannar hemma. Men uppgifter ska göras! (Så nu ni i min klass, som inte vet något om dagen, vet nu).

Just nu har jag ingen lust alls att plugga, för jag kom precis på hur mycket jag egentligen har att göra. Men jag ska ta med min fina mamma ut på en långpromenad om någon timme, sedan lite bilkörning och förhoppningsvis lite uppfräschning av mitt hår.. Det blir min måndag, och lite plugg senare...

Hur ser er måndag ut?
09 - Min tro

Jaha, vad ska man skriva i det här inlägget då? "Min tro"..

Jag har ingen speciell tro, som att tro på Gud eller liknande. Jag tänker så att det knakar, men jag kommer verkligen inte på någonting att skriva om den här rubriken, tyvärr.

Kan ni inte hjälpa mig istället, vad har ni för tro? Eller har ni ingen och tycker det är lika svårt som mig?