Impulsköp eller inte?

Jag klickade precis hem lite böcker och filmer från CDON.com, impulsköp eller inte, det är frågan.. 

Blev tipsad om att läsa Shopaholic-serien av en kompis, det är sex stycken böcker. Precis innan jag tänkte beställa dem fick jag kommentaren av min pojkvän "du, läsa, haha?". Så nu ska jag visa både honom och alla andra, att jag ska läsa böcker! Jag har även hört att du blir mer allmänbildad av att läsa böcker, och de här böckerna ska tydligen vara bra då man är lite av en Shopaholic (som jag var förr).. Jag tror att jag ska tipsa de vidare till en kompis också..

Köpte även Solsidan (
första serien) - Jag har inte sett den, alla tycker att den är jättebra och jag missar alltid att se de på tv:n. Sedan blev det någon annan box också som följde med för att jag handlade för över 600 kronor.Det jag tyckte var lite dåligt med deras hemsida var att det var så lätt att handla, bara skriva in sitt kortnummer så vips så försvann pengarna och allting var beställt. Lite väl lätt kanske? Internetbank vore bättre, där man iallafall måste verifiera att de är en själv som handlar. Jag fick inte ens skriva in en pinkod, bara kortnummer.  Tycker inte ni det är lite konstigt? Jag blev jätteirriterad..


KOMMENTARER
Johanna

Oj... två inlägg idag?! :O duktig cheeey! haha.. Solsidan äger :D

2011-01-31 21:31:31
URL: http://nattstad.se/johannaas
Josefine

Du gjorde som jag sa och köpte boxen! ;]- Skönt att vara hemma och inte göra ett piss. Varför tycker du att jag ska behålla den gamla headern?:)

2011-02-01 14:55:54
URL: http://konsertfjolla.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback