Öppethus

Jag kan börja med att skriva om i tisdags, vi hade dansträning med alla nior i hela skolan (4 stycken) på förmiddagen. Sedan på kvällen var det danskväll med alla nior i Värmdökommun (Hemmesta,Ösby,Djurö, Brunn och Kvarnberget). Jag kan säga det att jag föredrog dansträningen me de i vår skola. Mer behöver jag inte berätta.Onsdagen var det skola, alla nior var väldigt trötta så lektionerna blev lite oseriösa, de flesta iallafall. Sedan gick jag ner till sjöliden och sysselsatte en grupp med konfirmander. Ibland önskar jag verkligen att jag var nittiotrea istället.Idag har jag haft träning för nationella provet i svenska (läsförståelse) vi fick läsa igenom häftet. Jag får sån otrolig ångest för nationella proven, om jag ska klara de, hur de kommer gå o.s.v. Vi hade också klasskamp mot den andra nian, och dålig förlorare som jag är så kan ni lista ut hur otroligt glad jag var resten av dagen (eller inte). Sen vid fem åkte jag med mamma till öppethus på G2. Vi tittade först in hos SP (samhällsprogramet) de verkade jättebra, bra lärare, bra beskrivnig o.s.v. Sen gick vi till Hp (handels programet) tyvärr verkade det inte lika bra, men det kan bero på att jag tycker att läraren som beskrev samhällsprogramet beskrev bättre än hon som beskrev för handel. Största problemet är att jag inte vet vilken av de inriktningar jag vill gå, mamma tycker den ena, och pappa tycker den andra. Båda har bra argument till varför de vill att jag ska gå just de dem vill, och jag kan verkligen inte bestämma mig. Ska boka tid hos Nonne (yrkesvägledaren) och prata med henne.

Danskväll i morgon

Ja, då sitter jag här vid bloggen igen, tror inte det är någon som läser mina idiotiskt tråkiga inlägg. Men stunt samma, jag roar mig själv. Idag har det inte hänt speciellt mycket än de jag sa. Tyvärr så solade jag inte, men de får jag göra någon annan dag när jag känner att jag har tid. Jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag, så jag hinner tänka igenom alla bra förslag ni har gett mig om min svåra situvation, hah. Tack för ert stöd <3

Jag fick precis höra av mamma att våran varmvattenberedare är trasig, vad betyder det? Jo att jag får duscha iskallt i morgon bitti, tack så mycket. Verkligen jättekul! Men som sagt, i morgon är det dansträning från halv 9 till 11. Sen har jag idrott till 12 ungefär. Sen no och matte. Efter det åker jag direkt till läkaren sen hem för att träffa Anna, sen upp till danskvällen.

Jag vet det här inlägget var de mest tråkigaste ni någonsin har sett. Men nu ska jag borsta tänderna, ta bort sminket och krypa ner i min kalla säng och tänka på allt. Ha de gött.

13 tecken på att du är kär

- Du kan inte vara arg på personen längren än 1min.
- Du läser sms från personen om och om igen
- Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
- Du känner dig blyg när du är med honom
- När du tänker på personen slår hjärtat ett extra slag

- Bara av att höra hans namn får dig att le
- När du tittar på honom ser du inte människorna runt om kring
dig för du är så upptagen med den personen
- Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
- Den personen börjar sakta men säkert bli den ända du tänker på
- Du blir "hög" av bara hans lukt
- De ler för dig själv när du tänker på honom
- Du skulle göra vad som helst för personen
- Medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!