Ny header

Är nu hemma från praktiken, och ska snart åka iväg till skolan och lyssna på någon föreläsning. Låter jättetrist för förra gången det var någon som pratade om samma ämne som nu somnade vi nästan. Hoppas det är någon ny kille!

Helgen är slut, den var supermysig! Pepparkaksbakning + målade de med glasyr, jobbade några timmar och myste framför tv:n med bland annat prisonbreak hur mycket som helst. Supernöjd med helgen. Kommer lite bilder senare, har inte lagt in de på datorn ännu!

Ni valde att jag skulle ha header nummer 2 med bakgrund, så nu har jag bytt till den. Men nu måste jag springa till bussen, motion, motion!


Inte haft tid med datorn den här helgen, men det är skönt att kunna vara ifrån datorn ibland!

Första advent - helgen!

Det lär inte bli så mycket bloggande i helgen, som alla andra helger. För helgerna spenderas med de som betyder mest, och tyvärr är inte datorn ett av dem. Även fast man lätt kan tro det då jag ibland är lite datorberoende. Men denna helg bjuder på pepparkaksbakning, jobb och lite jobb i stugan!

Ikväll ska jag jobba 18-22 på Coop, känner mig inte så taggad på det. Har varit sjuk hela veckan och därför inte varit i skolan. Men jobb är ett jobb, som ger pengar. Får helt enkelt bita i det sura äpplet och åka iväg!

Början av dagen spenderades med en promenad på ungefär 45 minuter, ganska skönt faktiskt att bara få gå och "prata med sig själv". Sedan skulle jag sätta mig och försöka plugga lite men det gick inte alls, behöver hjälp av min kära pojkvän så det får sparas tills han kommer/har tid. Jag fick ett ryck att städa mina lådor. Så jag la ut allting jag hade på golvet och skulle "rensa".. Allting ligger kvar, förutom lite smått jag har slängt. Så jag måste ta tag i det där nu! Hörs nog i slutet av helgen om jag inte får tid över för bloggningen..


Jag bjuder på den .. Ett och ett halvt år sedan!

Rösta på header!

Jag tröttnade på min gamla header, eller jag ville helt enkelt ha en ny. Men nu vet jag inte vilken jag gillar mest, min nya eller den gamla. Tror nästan på den gamla?

Men vi kör såhär, jag har kvar min gamla header den här helgen. Och under tiden får ni rösta på vilken jag ska ha, den med flest röster vinner och den headern har jag ett tag! Så det är upp till er, ska jag ha den första headern eller den andra?

Header 1:


Header 2:


Header 2 + bakgrund:


Så rösta på vilken ni tycker är finast, vilken ska jag använda?
Kom också gärna med kritik! För det är så man lär sig nytt hela tiden!
Vad gillar ni med den första respektive den andra?
Om jag ska ha den andra, ska jag ha med eller utan bakgrund? Kommentera!