Bra bloggerska? Men vad ska hon skriva om?

Jag har tappat allt som har med bloggen att göra just nu, känner ingen lust att gå in och skriva massa ord på den här sidan. Jag brukar tycka om att läsa andras bloggar (mina närmaste vänner) och se vad de gör på dagarna, men ändå känns det inte som om ni skulle tycka det var roligt att läsa vad jag gör hela tiden?

Nej, jag vill ha någonting att skriva om. T ex bakning, matlagning, träning, tävlingar av olika slag m.m. Någonting som gör att jag verkligen VILL skriva, och nästan känner att jag måste. Men vad? Vad ska jag skriva om?

Behöver jag ha ursäkter för allt?

Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på en dryg vecka, för anledningen till att jag bloggar är ju för min egen skull - men självklart för att ni ska få läsa om min dag. Men ibland blir det mindre inlägg, ibland mer. Så kommer det alltid att vara, ingen press liksom.

Inte tänker jag berätta vad jag gjort de senaste dagarna heller (visst är jag elak?), för sanningen är den att jag är väldigt glömsk så jag har ingen aning! Förutom skola, jobb, hjälpt till med båten och att vi fått in ett skåp med lampor osv i badrummet. Jättefint, så nu har vi både lyse i badrummet och utanför ytterdörren, supermysigt!

Idag är det måndag vilket betyder älskade praktik och övningskörning med mamma! Som alla måndagar, ska även hinna med en promenad med mamma - vi träffas nästan bara på måndagar en kort stund nu för tiden när jag inte bor hemma. Så jag tänkte att vi måste uppdatera varandra lite på vad som händer i våra liv.


Inte så bra bild, men det är iallafall på en fin mamma och en mindre fin dotter.
Photo booth in my heart!


Godmorgon alla fina!

Just nu sitter jag med mitt te och njuter av att ha sovmorgon till klockan ett.
Det enda tråkiga med denna långa sovmorgon är att jag tror att jag är ensam i världen om att ha den, alla jobbar, går i skolan eller har annat för sig. Så varje onsdag sitter jag här, och har nästan ingenting att göra. Det är väl rätt skönt, och man hittar alltid på småsaker..

Igår jobbade jag som sagt mina tre timmar, de gick otroligt snabbt men sista halvtimmen var svinseg. Men jag fick göra lite allt möjligt som gör att timmarna går snabbare; satt i vanlig kassa en timme, plockade godis en timme och satt i shopexpress kassa en timme.

Jag försöker få hit min bror så han kan hjälpa mig med min nya hemsida som jag köpte, jag tänker inte lämna denna blogg - utan jag gör någonting annat av hemsidan, vi får se!

Jag fick iallafall min lilla söta rosa dator såld i måndags,
tur att jag har världens bästa pojkvän som hjälpte mig då han endast kunde prata engelska. Det blev ett möte hemma hos oss, och sedan möttes de i t-centralen för att byta dator mot 2500 kronor.


Otroligt söt dator, men den användes ju inte av mig längre..