Natten mellan fredag och lördag

Kvällen spenderades hemma som jag sa i tidigare inlägg. Jag lagade mat och åt den framför tv:n. Sen har jag legat här i sängen i ett antal timmar med facebook och msn.

Igår (fredag) så fyllde min farfar 84 år! och Idag (lördag) fyller Rille 18 år! Så ett stort grattis till er båda!

I morgon är det lördag, som betyder ingen bloggning. Först ska jag vara på loppisen och sedan åker jag till jobbet.

Ny header

Slängde ihop en ny header också, blev rosa temat den här gången. Tyckte den gamla var så grå och trist. Men nu vet jag inte om jag blev nöjd med den rosa. Men den får vara så tills vidare.

Ska ner och börja laga mat nu, berätta gärna vad ni tycker om headern!

Espresso House - card!

Fredags eftermiddagen har spenderats på Nacka Forum med lillebror. Vi har sprungit runt i lite olika butiker och jag hittade en kofta från sisters och sen köpte jag en likadan topp som jag köpte i tisdags men en annan färg från MQ.

Vi fikade på Espressohouse, då vi tog varsin scones. Hur gott som helst, med ostgrej (cream cease typ )som pålägg. När vi kände att vi var klara med dagen gick vi tillbaka och jag köpte med mig en vanilla latte hem, fixade också ett kort på Espresso House där jag satte in 200 kronor. Träffade väldigt många idag i Forum bland annat Elin och Tove.

Kvällen ska spenderas hemma, eftersom jag inte har varit hemma på hela veckan (på kvällarna pga jobb osv), så jag ska laga mat och bara umgås lite med familjen.