Ett år med älskling och förlovad!

Igår 24/7-10 firade vi ett år tillsammans, som firades med en förlovning.
Från att gått till att bjuda hit folk, till att fira i stan, så beslöt vi oss för att fira ensamna hemma i vår stuga. Helt underbart. Och eftersom ni inte fick vara med så tänkte jag vara gullig och visa lite bilder, så ni kan få bli lite avundsjuka.Jag är supernöjd med kvällen, världens lyckligaste.

Jag är en superbra bloggerska!

Anledningen till varför det inte har blivit något inlägg på två dagar är för att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva, eller så är det för att jag inte orkar?

I onsdags var jag duktig och bar ner allt från vår lilla altan ner på gräsmattan för att vi så snart som möjligt ska olja om vår altan så den inte blir så stickig. Jag var uppe med tuppen eftersom jag gick upp när älsklingen åkte till jobbet vid åtta. När jag var klar åkte jag ut till Hemmesta och hälsade på familjen lite innan jag åkte vidare mot Grisslinge där jag mötte upp Jossan. Vi låg på stranden en stund innan vi promenerade hem till henne där jag fick se hennes hus - supermysigt, blev lite avundsjuk..

Igår vaknade jag också tidigt, eftersom att jag har jättesvårt att somna om när jag sover ensam - anledningen till varför jag går upp när älskling åker till jobbet. Efter en stund ringde jag mamma för att planera vår dag - hon hade inte så mycket att säga till om. Vi skulle ta en långpromenad, på drygt två mil. Inte världens bästa idé på grund av värmen men vi gjorde det! Sedan fick jag lite specialbehandling i form av plockning av ögonbryn och klippning av topparna. Superskönt, vi åt även middag där - så vi slapp laga själva.

Idag har jag inga direkta planer. Har satt igång en tvätt som är klar vilken sekund som helst, då ska den hängas upp. Sen ska jag besöka Anna på hennes jobb, hon målar hos någon och skulle vara ensam idag så då kan jag  lika gärna titta förbi en stund. Alla jobbar, det är så otroligt tråkigt, då känner jag att jag också vill jobba..

Nästa vecka åker vi förhoppningsvis till Finland igen, om allting går som det ska. Veckan efter det börjar jag jobba och jobbar då i 5 veckor..


i love you too the end

Motion istället för sol.

Första dagen på hela sommarlovet som jag verkligen känner för att ligga på stranden och steka i solen, och vad händer? Jo, solen går i moln lagom då vi packat ihop väskan och ringt efter badsällskap. Hur otippat är det? Vi tog iallafall cykeln ner så lite motion blev det, och älskling fick ta sig ett dopp från trampolinen så han vart nog glad också.

Annars då? Vi har städat hela stugan, dammsugit och våttorkat.. På tal om det känner jag att jag behöver göra en kort uppdatering om vad som hänt senaste tiden. En kort..

- Jag har flyttat hemifrån, nu bor jag och min pojkvän i en stuga på hans tomt. Där vi har kök, badrum och allt som behövs för att kunna leva. Jätteskönt och badrummet är ny renoverat så har ingenting att klaga över. Hur mysigt som helst att kunna köpa sin egen inredning osv. 
- Jag börjar sista året på gymnasiet i höst, det har gått galet fort, och under denna sommar har jag kommit fram till att jag måste plugga vidare för att kunna bli det jag vill. Och det krävs ganska mycket plugg. Så ett sabbatsår efter gymnasiet, sedan sätta igång och hårdplugga..
- Vi har varit en vecka på Fallan, det ligger i Finland, ute i skärgården. Där bor Mathias farmor och farfar, så där blev vi uppassade på en vecka med mat och allt som man kan tänka sig. Lärde mig även att fiska, långrev, körde snurra (en båt) osv. Jättemysigt och vi ska dit nästa vecka också om det blir som planerat.
- Vi har varit med några vänner nere i Skara, där vi tillbringade två dagar på skaras sommarland. Jättemysigt att åka iväg sådär.

Nu är jag ledig i två veckor till, sedan börjar jag jobba vecka 29 då jag har två stycken jobb som ska gå i varandra så jag hoppas på en härlig lön i augusti/september..

Just nu sitter jag här, och Mathias sitter ute vid Tv:n med Adde och kollar någon film. Jag brukar inte tycka om deras filmsmak så jag fastnade här istället.