Ibland kan man kalla det ledig

Igår åkte som sagt jag och Matte in till stan och tränade, satte oss på bussen hem för att springa och byta om för att senare bli upphämtade för att spela innebandy. Ganska skönt med så mycket träning, men ändå träningsvärk!

Dagen idag då?
Det blev ingen skola för mig av olika anledningar, och inget mer prat om det, så var det bara. Istället ägnade jag större delen av dagen i sängen, ganska skönt faktiskt - inte gjort någon nytta alls idag, lite tråkigt kanske.. Har ingenting speciellt att säga om dagen.

I morgon ska jag till skolan i två timmar, senare åker jag mot staden för att träna igen, och denna gång med Sara. Vi får se vad det blir för spännande, antagligen ska vi skämma ut oss - hihi..


Gammal bild hos bästavän

Roligt med sovmorgon, visst?

Idag börjar jag klockan ett, men ändå gick jag upp vid halv sju. Anledningen till det var att jag skulle vara hos tandläkaren klockan åtta, var där i fem minuter sen var jag klar. Vad skulle jag då göra i 5 timmar innan jag började skolan? Jag åkte iallafall och hälsade på pappa, så nu sitter jag här och väntar på att få åka till skolan, ganska konstig känsla faktiskt.

Efter skolan ska jag till stan och träna med Mathias, alltid lika roligt att träna med honom eftersom jag inte är sådär jätteduktig på att gymma. Men han visar exakt hur man ska göra och är som en personlig tränare, jättegulligt - sedan blir det träningsvärk i hela kroppen, mysigt! Kan bli så att vi åker och spelar lite korpen-innebandy senare på kvällskvisten, beror på om vi får skjuts eller inte!


Alltid lika roligt med de här Photo Booth!

Gjorde en header till Linn

Jag hade lite långtråkigt på dagen idag och då frågade Linn om jag kunde göra en header till henne, såhär blev resultatet ->

Vad tycker ni?

Om ni vill se den "live", kika in på hennes blogg

Hon blev nöjd, då blev jag nöjd.