Pauser från solen

Jag vaknade tidigt idag av att pappa kom in i mitt rum och talade om att han skulle iväg och jobba med min lillebror. Då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå upp och duscha för att senare lägga mig en stund i solen. Men jag klarar inte av att ligga länge där ute för det känns som om det är så otroligt dålig luft, kan knappt andas, så jag måste gå in med jämna mellanrum. Men sånt är livet. Jag har iallafall hunnit med mycket som ; plocka ur diskmaskinen, hämtat posten, vattnat en liten grönsaksrabatt, ätit frukost, borstat tänderna och suttit här. Plus att jag har legat vid solen ibland också.

Klockan tre idag börjar jag jobba, slutar klockan sju. Så innan dess ska jag väl fortsätta att ligga i solen ibland och sen göra mig i ordning. Hinner inte med så mycket. Hoppas det är lagom mycket folk idag, inte för mycket och inte för lite. Då är det som roligast, sen hoppas jag också att det är roliga personer man jobbar med idag. Då är allt perfekt. Slänger förhoppningsvis in ett inlägg ikväll. Ha en bra dag allihopa! Den som vill vara söt och berätta hur man mobilbloggar bara genom att skicka ett mms (som det står på blogg.se´s hemsida) kan väl berätta för mig? För jag förstår inte deras information.

Vilse? Nej, aldrig!

Jag fick den här dagen att gå också. På förmiddagen umgicks jag lite med lillebror, tills Anna kom och vi gick till konsum för att köpa bussremsa till henne. Men det var så lång kö där så vi beslutade oss för att gå till Grantomta och köpa där istället. Sen tog vi bussen därifrån till Slussen och gick runt på stan ett tag. Vi skulle kolla på någon bio men de flesta hade precis börjat och det var två timmar kvar tills nästa skulle gå, så vi gick runt och köpte lite godis istället. Sedan lyckades vi också "gå vilse", men vi hittade tillbaka tillslut, så vilse kan jag inte direkt säga att vi var. Sen tog vi Djurö-bussen hem för vi orkade inte åka genom Gustavsberg, så hoppade vi av vid Grisslinge och satte oss där och pratade ett tag. När vi frös bestämde vi oss för att åka hem, men eftersom vi ville vara lite hurtiga och inte göra av med för mycket av hennes bussremsa så tänkte vi att vi kunde gå hem. Sagt och gjort, till och med en lång omväg genom hela Haghulta, vi bokstavligt talat klättrade i berg osv, vi provade nya vägar. Kan helt ärligt säga att vi har inte skrattat så mycket på länge, inte jag iallafall. Kommer sakna den tjejen när skolan börjar och hon åker ner till Skåne för att börja sina studier där, hata hästar!

Nu är jag helt slut i benen efter allt gående så jag hade tänkt att lägga mig i sängen och bara ta det lugnt. Jag bäddade rent idag också så det är jättefräsch, älskar ny-bäddat! Så det här blir sista inlägget för mig ikväll, i morgon får vi se hur det blir med bloggandet. Börjar jobba vid tre, slutar vid sju.

Uppe tidigt - ledig!

Åh vad jag hatar att vakna tidigt när jag är ledig, vaknade vid åtta i morse. Kunde inte somna om för jag hade ont i munnen och var tvungen att gå ner och ta en alvedon, sen tänkte jag att det var onödigt att somna om igen.

Tänkte berätta om gårdagen. Jag åkte som sagt till tandläkaren, var där i ungefär en kvart. Under den kvarten hann han byta och spänna hela tandställningen, (som då inte gjorde speciellt ont, men det kändes så klart!). Sen åkte jag hem, satte mig här en stund och tog senare bussen till jobbet och var där i tre timmar. Det var faktiskt riktigt trevligt eftersom det var fint sällskap! Men sen åkte jag hem och var hemma vid elva på kvällen, då kändes det inte som om jag orkade äta någon middag (mamma ville att jag skulle äta eftersom jag inte hade ätit sen vid två på eftermiddagen!). Men jag hade fortfarande ont och varken ville eller kunde äta, så jag gick och la mig istället.

Sen vaknade jag nu vid åtta, tog mig en alvedon och funderar på vad jag ska hitta på idag. Vore skönt att bara sätta sig i solen och ta det lugnt, vänta tills klockan är tre då jag förhoppningsvis ska få träffa Anna. Vi får se vad som händer under dagen.