Om ett sandkorn var glädje vill jag ge er hela öknen

Vaknade som sagt jättetidigt i morse, men det gjorde inte så mycket för Fanny ville ta med mig på en fika på morgonkvisten, i Forum. Självklart tackade jag ja till det och åkte och mötte henne, där fikade vi på mitt favoritfik espresso house för att senare gå in i lite affärer och shoppa.

Sen tog jag bussen till skolan och där hände det inte så mycket. Efter skolan skulle jag jobba eftersom jag inte fick bort min tid. Så jag gick dit med yrsel och en hejdundrande magont, men det löste sig rätt snabbt då jag fick ta kassan idag hela tiden (bytte med sabina som hellre ville vara på golvet). Så magontet gick över och jag åkte hem och åt lite vårrullar.

Blev ingen tripp till solarieöarna idag, Matte mådde inge bra plus att vi inte skulle hinna med båda sola och fika så det skjuts upp tills i morgon. Då SKA jag sola, vare sig jag får göra det själv eller inte. I morgon ska jag till skolan första torsdagen på jättelänge då jag är där hela dagen, känns jättekonstigt men jag har en hel del att ta igen så det är ett måste att gå. Sen på fredag är jag ledig då jag inte ska gå på engelskan. Då blir det en tre dagar lång helg - jätteskönt!

Godmorgon

Jag vaknade lite halvt runt 06.30 då Johanna gick upp, sen låg jag och segade i sängen en timme tills hon åkte iväg till skolan. Sen kände jag att jag lika gärna kunde gå upp och göra lite nytta .. Jag börjar klockan ett idag, och jag är uppe runt halv sju? Någonting fel på mig eller?

Runt elva ska jag åka hemifrån,
då ska vi åka en stund till solarieöarna, med matte som sällskap som alltid. Sen tar vi oss till skolan, har ett möte och två andra lektioner. Sen stannar jag kvar en stund i skolan för att senare ta mig till jobbet. 18-21 idag, sen hem och sova! Typ?

Dagen har väl inte så mycket roligt att bjuda på, jag funderar på om det blir jeans eller leggins, men det är sådant man märker efter ett tag.

G och VG - grattis till oss!

Måste bara lägga in att båda jag och Jossan fick först G på engelska nationella och sedan VG på matte nationella, ett stort grattis till oss!

Men sen var det ju lite jobbigt att jag fick IG på uppsatsdelen och -G på muntliga, men ett G sammanlagt så jag är mer än nöjd. (Engelskan). För Jossan vet jag inte riktigt, tror hon fick G på alla delar? :)