06 - Min dag

De senaste två dagarna har jag spenderat i sängen. Även fast det låter skönt, är det ingenting jag rekommenderar. Ganska långtråkigt efter ett tag.
Det började igår med att allting var jättebra, vi skulle åka och träna och senare på kvällen vidare på julmiddag hos farmor och farfar. Jag vet inte riktigt hur, men helt plötsligt slog det om och jag började må dåligt och blev sängliggandes hela dagen. Så det blev varken någon middag för mig eller för Mathias eftersom han ville vara hemma och ta hand om mig.

I morse trodde jag att jag kunde åka iväg och jobba, trots att jag bara fått ett fåtal timmars sömn inatt gick jag upp vid 6-tiden för att åka en timme senare. När jag stod och väntade på bussen kände jag att jag inte skulle klara av att jobba, så mot mitt eget förnuft ringde jag och berättade att jag var sjuk. Så det var bara att gå upp igen, lägga sig i sängen och sova fem-sex timmar till. 

Jag blir så arg på mig själv när jag är sjuk. För jag känner att jag missar så mycket. Den här gången missade jag en släktmiddag som jag hade sett fram emot, ett jobbpass och även ett möte som hade varit bra om jag var på. Är det fler som känner så när ni är sjuk? Att ni blir arg på er själva? Eller kan ni slappna av och känna att det inte är ert fel?

Inte riktigt sådär pigg är jag just nu...

05 - Vad är kärlek?

För mig är kärlek så mycket mer än bara kärleken mellan en tjej och en kille.

Kärleken finns mellan sin pojkvän/flickvän, sin familj och sina vänner. För mig är kärleken väldigt viktig och ju mer kärlek som besvaras, desto lyckligare blir jag. Utan kärleken till människor skulle världen vara väldigt grå och trist.

Kärlek kan både vara någonting bra och dåligt. Du kan både bli världens lyckligaste, och bli väldigt sårad av kärleken. Kärlek är att visa hur mycket man tycker om någon, och kan oftast vara ganska svårt för vissa att visa. 

Det är många som associerar kärlek till sin partner. Där måste jag säga att jag verkligen är världens lyckligaste eftersom jag får känna av äkta kärlek varje dag. Det är en kärlek som jag har blivit beroende av, får jag den inte så mår jag dåligt och tycker att världen är orättvis. 

Det finns så mycket att skriva om kärlek egentligen, men jag hittar inte riktigt orden.
Vad är kärlek för er?


Kärlek <3

Julafton 2010

Jag hoppas att er julafton var minst lika bra som min.

Vi var som sagt hemma hos min familj hela dagen och kvällen. Där bjöds det på mycket mat, godis och en hel del julklappar - de fick inte ens plats under granen. Vart jättenöjd med allt jag fick, gav och hela julafton i helhet. Det betydde också jättemycket för mig att ha älsklingen hos oss och fira med honom, för första gången. Jag tror, utan att tänka - att det här var den bästa julaftonen på länge.
Jag tänker inte följa trenden och lägga upp bilder på allt jag/vi fick, för det är jag för lat för. Plus att vi redan har städat bort allting så tänker inte ta fram det igen. Men det var väldigt mycket till huset, och vi blev väldigt glada. Allt kommer till användning.
Hur var er jul?