Lördagsplaner

Idag har jag hunnit jobba en stund på morgonen, sen har jag faktiskt bytt lakan i min säng. Det blev grönt för er som undrar. Mycket fint. Jag måste bara ställa en fråga till er som läser, hur många kuddar har ni i eran säng? Det är väl inte onormalt med fem stycken? Idag är planerna att jag ska fixa på hemkunskaps projektet, sola och senare ikväll övernatta hos Sandra. Så ikväll blir det nog inge bloggning, men det får ni klara er utan. Ni får väl ett inlägg i morgon kväll istället. Så ni får ha en bra dag och söndag.


Man on fire

Sen jag skrev sist har jag bara ätit och tittat på film. Vi åt potatismos med kött, riktigt gott. Samtidigt som vi tittade och sjöng med till Så ska det låta! Efter det lilla underhållningsprogrammet började fredagsbion - Man on fire. För er som inte har sett den, kan jag verkligen rekommendera den här filmen. Men ett tips - titta inte vad den handlar om innan ni ser den. Det blir mer spännande då. Filmen är ganska lång, 2 timmar och 20 minuter. Men det är den värd, grymt bra film! Se den, nu ska jag borsta tänderna och ta bort sminket för att senare dejta kudden. Ska upp om 8 timmar för att jobba. Sen får vi se vad som händer under dagen, ska förhoppningsvis träffa Sandra igen. Ha en bra natt gottfolk!


Vi ska bli nyttigare!

Nu har jag precis tränat, känns verkligen skönt. Har inte tränat på ungefär två veckor eftersom vi har renoverat tvättstugan och allt har varit kaos. Men nu var första träningen på länge! Tidigare idag har jag träffat Sandra, med planerna att plugga. Jag gjorde faktiskt en planritning, som jag måste göra om för Sandra tyckte inte att jag kunde komma och lämna in den på smörpapper! Innan jag kom till Sandra så gick jag till Coop Forum och lämnade in blankett och betyg för sommarjobb. Sandra och jag tog förövrigt en promenad dit, fast vi skulle köpa glass. Men hennes prat om hur onyttigt glass är så avstod vi från glassen. Så från och med nu tänker jag vara nyttig. Visst jag säger inte att jag aldrig mer kommer äta godis, aldrig mer kommer äta något med socker i o.s.v. Men jag tänker inte äta det liksom varje dag. För om man blir sugen på någonting, istället för att köpa en glass eller godis så kan man ta sig en frukt. Jag ska bli nyttigare! Det är inte för att jag vill gå ner i vikt eller bli smalare eller någonting i de vägarna, jag vill må bättre. Jag mår bättre om jag äter sundare, inte smäller i mig massa onyttigheter. Så därför tänker jag välja den vägen min kropp tycker, det är väl inte fel?