Fy på mig själv!

Nu har det nästan gått en vecka sedan förra uppdatering var, jag ber om ursäkt för det och kan erkänna (igen) att jag är en väldigt dålig bloggerska ibland. De där miljonerna jag drömde om i början av min bloggkarriär kan jag se i stjärnorna efter (skämt å sido).

Men vad har hänt sen sist? Jag har blivit myndig, blivit firad, ätit massa gott, varit hos läkaren och bråkat lite, svärföräldrarna kom över på fika, varit på praktik. Plus att jag självklart har klarat av skolan också, bra uppdatering? Lite av det jag fick för att jag blev ett år äldre: en rosa datormus (till mina laptops), en digital fotoram (som jag ska lägga in MASSOR av bilder i), pengar, lite alkohol, en stor rosa nasse, plus att jag köpte mig en ny mobil dagen efter (som kändes som min födelsedagspresent).


min nya mobil - fast min är ROSA!

Idag har vi temadag tydligen, vet inte alls vad som händer. Vet att vi ska iväg någongång runt lunchtid och se på någon utställning? Sedan börjar jag nu på morgonen vid 9.40 med fika, resten får jag nog veta där!

På lördag morgon åker vi till fjällen, jag läääääängtar!


Äntligen 18 år!

Vaknade i morse av att jag helt plötsligt blev ett år äldre, på bara en dag. Det är fantastiskt, hehe...


Trodde ni någonsin att den här tjejen skulle bli 18?
Jag trodde nämligen jag skulle vara barn resten av mitt liv..


SÄMST på att blogga

Jag vet att det inte är den bästa uppdateringen just nu, men allting händer på samma gång och jag har varken tid eller lust att uppdatera.

Om fyra dagar fyller jag myndig, ska bli väldigt skönt. Av många olika anledningar, så jag längtar faktiskt jättemycket. Om två veckor sitter vi i bilen upp till fjällen där vi ska vara en vecka (med älsklings familj + några andra familjer). Då är det även lov.

Ska få ordning på livet lite mer också, bli duktig som jag lovat mig själv och många hur länge som helst nu. Bättre på att träna, närvaron i skolan, praktiken, jobbet, hjälpa till mer. Jo, allt ska jag bli bättre på - för det tjänar alla på.

Idag är det jobb 16-19, bytte tiden mot en tid då jag är i fjällen.
I morgon är det jobb först 9-14, sedan ska jag äta lunch med älskling, sedan jobb igen 16-19, sedan möts vi upp igen och åker mot stan där det blir biomys. Alla Hjärtans Dag! Hur blir eran?


det uppstår stunder i ett förhållande då man inser hur bra/dåligt det är.
och jag kan bara säga en sak från i gårkväll; jag vill aldrig vara utan dig, du&jag, livet ut.