Båda uppåt och nedåt!

Just nu sitter jag här med blandade tankar, både positiva och negativa. Men mest positiva, så det är tummen upp på den!

Dagen idag har jag varit så otroligt stolt över mig själv, och det har jag varit de senaste dagarna. Jag har förbättrat min närvaro enormt, lämnar in uppgifter i tid och gör verkligen uppgifterna också när jag måste. Jag kan om jag vill, det har jag lärt mig. Just nu är det ingen stress över några uppgifter som måste göras, så det är skönt.

Idag på lunchrasten (en ungefär 2 timmar lång lunch), åkte jag med Jossan till Forum. Där jag shoppade loss på lite filmer. Prisonbreak säsong 4 och 5 Wallanderfilmer för sammanlagt 1400 kronor. Plus att vi köpte lunch (vaniljlatte och en smörgås). Påväg hem från skolan sen stannade jag för att köpa mig en datorväska (en rosa, jättefin!) och solade, 300 kronor för väskan. Ni kan ju själva räkna ut att jag inte har så mycket pengar kvar. Känner mig fattig! Men jag är ändå nöjd.

Ska nog ta med datorn till skolan i morgon. Enda problemet är att den inte har något trådlöst .. Så måste kika på det, jag har ju det när jag är hemma. Men inte annars. Och inte får man sno från skolan heller, snålaskola!