Båda uppåt och nedåt!

Just nu sitter jag här med blandade tankar, både positiva och negativa. Men mest positiva, så det är tummen upp på den!

Dagen idag har jag varit så otroligt stolt över mig själv, och det har jag varit de senaste dagarna. Jag har förbättrat min närvaro enormt, lämnar in uppgifter i tid och gör verkligen uppgifterna också när jag måste. Jag kan om jag vill, det har jag lärt mig. Just nu är det ingen stress över några uppgifter som måste göras, så det är skönt.

Idag på lunchrasten (en ungefär 2 timmar lång lunch), åkte jag med Jossan till Forum. Där jag shoppade loss på lite filmer. Prisonbreak säsong 4 och 5 Wallanderfilmer för sammanlagt 1400 kronor. Plus att vi köpte lunch (vaniljlatte och en smörgås). Påväg hem från skolan sen stannade jag för att köpa mig en datorväska (en rosa, jättefin!) och solade, 300 kronor för väskan. Ni kan ju själva räkna ut att jag inte har så mycket pengar kvar. Känner mig fattig! Men jag är ändå nöjd.

Ska nog ta med datorn till skolan i morgon. Enda problemet är att den inte har något trådlöst .. Så måste kika på det, jag har ju det när jag är hemma. Men inte annars. Och inte får man sno från skolan heller, snålaskola!

Kort och gott om dagen!

Enligt mig har jag hunnit med ganska mycket idag, men även tagit det lugnt. Så det har varit en bra dag!

Kortfattat:
Pratat med läkaren, inget större fel bara det jag redan visste; lågt blodtryck och för stor undervikt. Så det gäller att ligga i med hårdträning så jag blir biff och klarar mer! Sedan har jag suttit och jobbat med ett arbete som ska in i veckan, skrivit jättemycket på datorn. Riktigt stolt över mig själv faktiskt, ska be pojkvännen kolla igenom det också. Sen har jag kollat efter ny mobil och med råd från andra bestämt mig för att inte köpa en ny. Eftersom den jag har nu inte är gammal alls plus att den är perfekt! Så varför köpa ny?


Är det jättedumt?

Jag är fortfarande inne på att köpa ny mobil, men vet att jag inte borde eftersom min inte är ett dugg fel på.


Den här har jag nu, SonyEricsson C902


Den här vill jag byta till, SonyEricsson C905

Om ni skulle varit jag, hur hade ni gjort?
Lagt 4000 kronor och köpt en ny mobil, eller haft kvar den gamla?
Det är inget fel på min nuvarande, förutom att den är svart, jag vill ha rosa.
Om ni inte vet någonting om någon av mobilerna och vill veta så kan
ni gå in på Sonyericssons hemsida och kolla! Måste få tips och råd om hur jag ska göra ..