Kvällspromenad

Fortfarande förkyld. Känns inte som det går åt rätt håll heller. Men jag tänker inte ge upp, stannar jag hemma från skolan så blir jag bara ännu sämre. Så det är ingen idé. I morgon är det hälsodag i skolan, betyder att vi inte har några lektioner. Bara "nyttigheter". Kan ju bli lite ..... spännande (?).

Nu på kvällskvisten har jag varit ute på en liten promenad, en halvtimme ungefär. Under tiden passade jag på att ringa Cicki. Ni som undrar vem det är så kan jag säga en gammal kompis (eller brevkompis?). Vi ska kanske träffas nästa lördag då hon kommer upp/ner till Stockholm. (Är inte bäst på geografi så vet inte om vi är uppe eller nere för henne!). Samtalet idag handlade mest om killar, men det var väl inte så förvånande?

Ska snart göra mig i ordning, krypa ner i sängen och försöka sova. Känner mig ändå rätt fräsch. Ny noppade ögonbryn och ansiktsmask har jag hunnit med ikväll också. Go for it babe. Godnatt!

Sjukdom på väg

Sitter här på mitt rum, knarkar lite halstabletter. Min kropp är inte vad den borde vara, känner mig allmänt seg och dålig. Men jag vill inte bli sjuk nu, det är så mycket som händer runt omkring så jag hinner inte att stanna hemma och vara sjukling. Dagen har mest spenderats genom att jobba, köpa viktigheter på konsum och glass på lidl. Ska snart (om det slutar regna någon gång?) upp till värmdövallen och titta på p-90´s match. Vi hörs ikväll.

NRJ in the park

Jag ville vara där, jag skulle vara där. Men vad hände? Jo, jag jobbade. Istället sitter jag här hemma, efter fem timmars arbete. De timmarna var väldigt långa ibland måste jag säga, sjukt! Jag är helt slut i kroppen, börjar bli sjuk. Har redan ont i halsen och är snuvig. Fryser osv. Jag orkar inte bli sjuk nu, jag hatar att vara sjuk.(bara för att min katt är söt!)


I morgon har jag inte så mycket planer. Mest ta det lugnt, det var länge sen sist. Länge sen jag slapp stressa osv. Jag ska jobba på morgonen (tidningarna), sen hemmaträning. Efter det blir det väl en promenad om inte vädret är för dåligt. Sen hade jag tänkt att bara rå om mig själv ett tag, hur nu det ska gå till? Det löser sig!