Seed Stacked - Flapjacks

I juli månads Naturalbox, fick jag dessa bars som jag tänkte berätta mer om och göra en personlig recension av.

Seed Stacked Flapjacks

Dessa bars är gjorda av havre, solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön och linfrön som är sammanhållen av naturlig honung. Barsen finns i tre olika varianter; orginal, yoghurt och carob. De får alltså sitt namn beroende på toppingen på barsen. Dessa är underbara att ha med som mellanmål och är hundra procent naturliga. Dessa är perfekta för dig som är nötallergiker eftersom de är helt fria från nötter.

 

Bilden är lånad från http://www.premcrest.co.uk/

 

Min egen åsikt om produkten

Jag som gillar frön blev riktigt såld på dessa. Men jag gillar de flesta barser men det som gjorde att jag fattade tycke för dessa lite extra, var just att de är helt fria från nötter. Ett nötfritt alternativ alltså. Jag är nämligen nötallergiker och har svårt att hitta naturliga och bra mellanmål/snacks som inte innehåller nötter eller spår av nötter.

Det jag tyckte var negativt med dessa barser, var att jag tycker de är svåra att få tag i. Hittade de inte direkt när jag sökte på namnet på Internet - utan de fanns mest de med nötter i.

Jag blev riktigt sugen på att göra egna bars, men det får bli om en månad när vi har flyttat in i vår nya lägenhet och kan bunkra upp skafferierna lite. Men då ska jag absolut testa att göra mina egna!

 

Har ni smakat dessa? Vad tyckte ni?KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback