Hur var detoxmånaden?

Nu har jag, som jag skrev i ett tidigare inlägg, haft en detoxmånad.
 
Jag har använt mig av produkterna Holistic i kapselform och Holistic i pulverform. Jag tänkte nu berätta lite om hur denna månad har varit för mig och vad jag har kommit fram till, samt en liten recension om produkterna.
 
Hur gick det att använda dessa produkter?
Jag kände inga problem alls med att ta Holistic i kapselform, glömde inte bort någon gång och de slank ner fint. Smakar ingenting men luktar en aning, men ingenting som jag störde mig på. Jag drack ett glas vatten innan, tog tabletterna och sköljde ner de i ett till glas vatten. För jag fick veta att det är väldigt viktigt att dricka mycket vatten under detoxen.
 
Holistic i pulverform var dock jobbigare. Jag började med att blanda ner pulvret i ett glas, men jag kan verkligen inte få i mig någonting som inte ser gott ut. Detta löste inte upp sig alls i vattnet och såg inte fräscht ut, det smakade heller inte speciellt gott. Jag började istället att blanda ner två teskedar pulver i gröten på morgonen och gjorde sedan muffins som jag hade i pulver i, så jag fick i mig ytterligare två teskedar per dag. Så ett tips om ni vill köra denna kur, baka någonting med pulvret och/eller ha i det i gröten på morgonen.
 
Ultra balans // Ultra detox
 
Hur mådde/mår jag?
Första två dagarna hade jag sjuk huvudvärk och mådde ganska dåligt, jag låg i två timmar i soffan och ville nästan sluta tvärt med det här, men det gick över och efter dessa två dagar började jag känna mig bättre och bättre.
 
Jag vet inte om jag kan säga så mycket om hur denna kur gjorde mig, förutom att den satte igång magen väldigt bra och på så sätt rensade ur kroppen. Men jag känner mig "renare" (kanske psykologiskt eftersom jag vet att produkterna ska rena). Känner mig piggare och magen mår bättre med en månad utan alkohol, socker och kaffe. Kaffet kommer jag att sluta helt med, kanske blir en kopp någon gång om det är någon som serverar kaffe istället för te. Men annars kan jag enkelt utesluta den.
 
Hur länge räcker produkterna?
- Holistic i kapselform räcker i 22 och en halv dag när du tar två på morgonen och två på kvällen.
- Holistic i pulverform räcker i 26 dagar om du tar två teskedar, två gånger per dag.
 
Rekommenderar jag detta? Kommer jag att göra det igen?
Jag känner att produkterna fungerade väldigt bra för mig och jag kommer absolut att köra detox igen. Funderar på om jag ska lägga som tradition att köra en kur i början av året (efter jul och nyår) och en kur i augusti (efter sommaren). Jag kommer nästa gång att testa en annan kur, just för att jag vill testa andra produkter. Men dessa kommer jag absolut använda mig av igen.
 
Har ni detoxat? Hur har ni gjort? Vad har ni använt er av?