Karlstad Stadslopp 2015

Jag har alltid tyckt om att springa i naturen, jag springer hellre elljusspåret två varv än springer på asfalt vid bilvägen samma sträcka. Dock kommer min löparglädje i perioder hela tiden vilket är väldigt synd. Jag skulle vilja ha som mål att iallafall ut och springa en dag i veckan men den motivationen har jag verkligen inte såhär på hösten/vintern utan då vill jag hellre träna inomhus.
 
Att ha mål är väldigt viktigt för mig, att veta att jag tränar för ett speciellt lopp eller för en speciell tid eller sträcka. Nu har jag precis anmält mig till Karlstad Stadslopp (10 km) som går av stapeln den 13:e Juni 2015 - långt kvar tills dess men jag vill verkligen bygga upp min kondition så att jag kommer runt på en bra tid. 
 

 

 
 
Jag kommer följa ett träningsprogram under 24 veckor, från och med första januari fram tills dess att startskottet går. Innan årsskiftet ska jag försöka få in minst ett spinningpass i veckan för att förbättra konditionen och för att jag inte har motivation till att springa ute för tillfället. Detta är första gången jag springer det här loppet och jag kommer endast tävla mot mig själv och sätta upp ett mål enbart för mig själv. Jag är sjukt taggad!  
 
Tycker ni om löpning? Hur ofta brukar ni springa?