Ännu mer shopping

Hej, idag vaknade jag som vanligt runt halv nio av att min klocka ringde och det var dags att jobba. Den här gången med Adde. Vi var klara runt 11. Då tränade jag lite med den nya maskinen som tydligen heter Abtronic. Efter det åkte jag och mamma för att leta efter kräftor till nyårsmiddag. Men vi hittade nästan allt utom kräftor. Jag fick 4 nya Bh:ar och en ny sport Bh som jag ska ha i gymmet. Jag har inte gjort så mycket idag utom att handla. När vi kom hem solade jag solarium i en timme, sen spelade jag lite poker med mamma och Tobbe, jag förlorade. Till middag blev det hemmagjord pizza, jag hjälpte till med pizzan. Ibland förstår jag hur jag kunde få mitt underbara betyg i hemkunskap, oj vad goda de blev! Nu har jag precis tittat klart på min stora kärlek, ni som har sett den kanske kan hålla med om att den är grymt bra!? För er som inte har sett den, tycker jag verkligen att ni borde lägga lite tid för att se den. Jag är så grymt trött just nu, kanske för att jag har jobbat varje dag sedan i lördags, då blir man rätt trött. Som tur är har jag sovmorgon i morgon, oj vad skönt det ska bli. Skriver mer i morgon om hur min nyårsafton blev :)


KOMMENTARER
L.

haha , jag kollade också på den filmen ! ;D men jag tkt inte den va såå bra men de kanske va för att jag sett den innan .. ^^
men ååh, en timme i solarium du måste vara pepparkaka nu ? :D

2007-12-31 00:48:13
URL: http://linnbjorklund.blogg.se
A

Svar till L:
Hah, okej jag hade inte sett den förut, så jag tyckte det var bra ;) Fett rolig, hah. Nej jag är verkligen inte pepparkaka, långt ifrån, man såg ingen förändring förutom lite rött i ansiktet( det är iofs ansiktet jag vill att de ska synas lite förändring för jag kan inte ha foundation för min hud blir as äcklig av den, så då är de bättre att sola den :D haha, )

2007-12-31 11:15:48
URL: http://angelica.blogg.se
Linda

Vad fin din "header" vart, är du nöjd:D?

2007-12-31 13:30:03
A

Svar till Linda: tack :) jo, det är jag väl :D hah fast jag vill ha ngn figur bredvid ;) ser så tomt ut :O eller vad tycker du?

2007-12-31 14:19:18
URL: http://angelica.blogg.se
Anonym

snygg header! hur du göra sådana? '
*vilja ha*

2007-12-31 18:34:21
A

Svar till Anonym: Varför skriver du inte vem du är? Tack för att du tycker om min header. :)

2007-12-31 18:49:58
URL: http://angelica.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback