TÄVLING - Vinn en valfri sketch

(Kommentarer som inte handlar om tävlingen, vänligen lämna de i ett annat inlägg. Raderar andra kommentarer då det annars blir för rörigt när jag ska välja vinnare!)

Jag har nu fått äran att välja en vinnare som kommer att få en valfri sketch av http://gabbesketch.blogg.se/!Regler för att delta:
  1. Gå in hos http://gabbesketch.blogg.se/ där du berättar i en kommentar att du deltar i hennes tävling hos mig.
  2. Lämna sedan en kommentar här med en kort motivering varför just du ska vinna, berätta även om du ska ge bort den till någon eller ha den själv. Glöm inte mailadress.

Tävlingen avslutas när http://gabbesketch.blogg.se/ ber mig att avsluta den! Har ni några övriga frågor är det bara att lämna en kommentar eller skicka ett mail!


KOMMENTARER
Stefan Falkelind

Nummer done. Vill vinna den för jag älskar svartvitt och hon tecknar underbart. Jag vill ha den själv för den skulle passa så bra i mitt sovrum.

2011-12-06 16:08:45
URL: http://stefanfalkelind.com
Anonym

Jag har skrivit i en kommentar till gabbesketch om att jag är med och tävlar.Min motivering: Min mamma fyller snart år och det skulle vara en jättefin present till henne från mig, att få en bild på sig själv i julkladd och ritad av en jätte duktig tjej. Hon skulle verkligen bli jätteglad då!

2012-01-12 15:01:13
Sofia - Uddevallas största modeblogg!

jag är med!

Har massa tomma ramar som jag tänkt hänga upp på mina tomma väggar, men har inget att fylla dem med! Skulle vara perfekt att ha något speciellt och personligt som ingen annan har :D

2012-01-12 23:04:56
URL: http://smnmode.blogg.se/
Malin

Jag har skrivit en kommentar till gabbesketchom att jag är med och tävlar.Min motivering: Min mamma fyller snart år och det skulle vara en jättefin present till henne från mig, att få en bild på sig själv i julklapp och ritad av en jätteduktig tjej så skulle hon blir superglad!

2012-01-16 21:37:37
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Miss Dior

Följ mitt liv som Miss Dior.

Hos mig kan du läsa om mig och min vardag, alla djur, en egen stil - tips. Tatueringar och piercingar.

Självklart finns det både bilder och videos

Men det viktigaste av allt - min kamp mot det sjuka kroppsidealet! http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/

Linda

jag är med:D jag skulle vilja vinna för att jag tycker det är otroligt coolt med konst och jag skulle vilja ha en sådan hemma:D

2012-02-06 19:32:38
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Har kommenterat hos henne :)

Jag skulle vilja vinna för att jag & min pojkvän ska snart flytta till ett hus så skulle vilja ha en bild på honom om mig kyssandes för att visa alla våran kärlek till varandra när dom ser den hängandes på väggen :)

2012-02-06 22:18:25
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Mirella

Jag har länga faktiskt velat ha en bild som är avritad på mig. det vore faktiskt kul att ha den här hemma, kanske ramad in i mitt rum. mysigt. så jag hoppas jag vinner, isåfall skulle jag gett den till mig själv.

2012-02-06 22:24:08
URL: http://mirellas.se
Milla

Hej, jag har kommenterat hos gabbesketch =)Om jag vinner så blir det en bild på mig själv, till mig själv, enbart för att pigga upp mig lite.

2012-02-06 23:41:43
URL: http://chupaflor.blogg.se/
emma

jag är med! skrev till henne och berättade att jag var med. och så motivering: Jag skulle vela vinna eftersom jag själv alltid har önskat att jag kunde rita. Men tyvärr är jag inte född med den talangen. Brukar skojja och säga att jag inte ens akn rita en snygg streckgubbe.. ^^ Så att få en teckning av någon som verkligen KAN rita skulle vara mer än roligt :)

2012-02-07 09:06:31
URL: http://emzaans.blogg.se/
Isabella Axelsson | foto & ponnytrav

jag har kommenterat hos henne! :)motivering: vi ska flytta om några veckor och det skulle va superkul att kunna piffa och det nya rummet med en fin teckning av en så duktig tjej, antingen på mig själv eller en av mina fina hästar, eller någon kompis!

2012-02-08 19:49:45
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Lotta ♥

Med! Kommenterade hos henne nyss :)

Jag skulle vela ha en teckning på mig och min pojkvän :) Jag skulle då ge denna till honom eftersom han önskar sig ett foto eller nåt av oss 2 så skulle ju vara perfekt med en ritad bild att ge på vår 1 års dag som kommer snart! ^^

2012-02-08 23:24:58
URL: http://lottatamminen.blogg.se/
Roberto

Jag har kommenterat hos gabbesketch.blogg.se och skulle vilja vinna en sketch med min lilla dotter. Antingen en bild med bara henne själv eller tillsammans med oss föräldrar. Dels vore det tufft att ha på väggen tillsammans med originalfotot och sedan hade det varit en schysst minnesbild att spara till henne.

2012-02-09 11:26:26
Anonym

Jag vill vinna en valfri strech för att jag skulle vilja ha en stor bild på mig och min pojkvän i serietecknade i mitt rum, fast mest vill jag ha en på min mamma som är svårt sjuk i cancer just nu, för hon skulle bli så lycklig av att se den! fyfan vad snyggt det skulle bli, + jag skulle på samma gång vilja lära mig göra en! Jag är defenitivt med och tävlar! du har min emailadress!

kram

2012-02-11 12:41:49
URL: http://mauuliiin.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback