TÄVLING - Vinn en egen webshop!

"Jag är med och tävlar om en webshop från Ehandelslösningar.seangelica.blogg.se.
Denna tävling är ett samarbete med bloggtävlingar.com och vinsten kommer från Ehandelslösningar.se"


REGLER
  • Skriv ett inlägg på din blogg där du har med bilden ovan + texten under bilden.
  • Du ska även lämna en motivering till varför just du ska vinna, gör det genom att svara på frårogna under i en kommentar till detta inlägg + länken till blogginlägget du skrev om tävlingen!

    Det du ska ha med i din motivering:
  • Berätta lite om dig själv
  • Vad skullle du vilja sälja?
  • Berätta om din affärside (kortfattat)
  • Hur tänker du göra för att marknadsföra dig?
  • Varför behöver du en webshop?
För att tävlingen ska bli godkänd måste minst 15 personer anmäla sig!

TÄVLINGEN AVSLUTAD UTAN VINNARE, VILL DU VETA ANLEDNINGEN? LÄS HÄR!


KOMMENTARER
bellis

självklart är jag med!

du ser inlägget här ;

http://bellisbello.blogg.se/2011/december/min-motivering-varfor-jag-ska-vinna-en-websho.html#comment

2011-12-22 16:12:57
URL: http://bellisbello.blogg.se/
Tilly (:

Det här är en sådan där tävling som är perfekt för sådana som mig.Jag kan ju börja med att säga att jag heter Matilda, 17 år och går mitt första år på textildesign linjen på Jenny Nyströmsskolan i Kalmar. Jag kan ju också säga att jag har lite av en dröm att bli designer och äga mitt eget företag.

Om jag skulle vinna skulle jag sälja egendesignade plagg med tryck så som t-shirts, tygpåsar, underkläder och en mängd andra saker.

Det är egentligen inte bara min dröm utan tjejerna i min klass (vi är 5 st) vill samla ihop pengar till en resa utomlands som kan hjälpa oss upp i karriärsstegen, möjligtvis utforska New Yorks gator eller varför inte bara Paris? Detta är alltså inget vi får hjälp av skolan för att göra, så därför vill vi nu starta det här projektet för att lyckas få ihop så pass mycket pengar att vi alla kan åka någonstans för att göra något kul ihop.

Vi kommer marknadsföra oss både genom min blogg, via skolan och säkert en hel del andra saker också.Jag skulle själv aldrig ha råd att köpa mig en egen webbshop, men att driva den, så länge den fungerar, skulle jag ha råd till. Och därför är det här ett perfekt tillfälle för både mig och mina klasskompisar att synas, göra vårat eget och göra det bäst. Men med din hjälp så är det klart på nolltid, och vi kan göra något kul. Vem vet, kanske ändrar det här våra liv liksom?Länken till mitt inlägg: http://cookievirus.blogg.se/2012/january/tavling-hos-angelica.html

2012-01-12 22:44:01
URL: http://cookievirus.blogg.se/
chanette

1. http://tartpalatset.blogg.se/2012/january/vinn-hos-angelica.html* är en 30 årig 2 barns mamma med panikångest sen 2005 vilket gör att jag har svårt att jobba på vanliga jobb bland folk. därför har jag funderat på att starta egen webbbutik ett tag men behövs en del pengar för det.. och denna vinsten skulle vara ett bra stort steg på vägen* JUST NU saker ganska mycket inriktning på roliga saker baksaker till att börja med* att erbjuda saker från utlandet som inte ännu kommit till sverige.

saker som e fina men annerlunda* bloggar och facebook* för då skulle jag kunna starta min dröm. e egen butik och börja dra in lite pengar till min lilla goa familj

2012-01-19 19:48:53
URL: http://tartpalatset.blogg.se/
CASSANDRA - TÄVLING

Jag är en tjej på 16 år som ska öppna ett eget litet företag som ska sälja kläder med egna tryck osv på! Har blandannat tecknat det som ska tryckas. Fick ideen över en natt som sedan utvecklades till att jag kontaktade massor av företag och nu har jag mina trjöjor, så allt som saknas är hemsida för att jag ska kunna börja! Allt sånt kostar en del vilket betyder att det inte finns så mycket pengar övöer till webbshopen och måste få en bra hemsida, därför var den här tävlingen ett mirakel! Jag behöver verkligen den här chansen för att det ska gå bra, har redan flera som jag vet vill köpa mina kläder och jag kommer sprida detta vidare, dels på andra bloggar och min egna som har några hundra unika per dag! :)Detta skulle betyda så mycket för mig om jag vann! :')länken till inlägget: http://bruudar.blogg.se/2012/february/jag-ar-med.html#comment

2012-02-07 17:56:11
URL: http://bruudar.blogg.se/
ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2012/february/vinn-webshop-122.html

2012-02-07 20:55:18
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Felicia

Jag heter Felicia och är 13 år (kanske för ung?:/). Jag har alldeles för mycket saker och kläder som ligger hemma och skräpar. Det har även flera i min familj. Därför skulle jag sälja saker som jag inte längre använder. Jag gör även smycken som jag skulle kunna sälja. Jag kommer marknadsföra webbshoppen på min blogg, min facebook, andra bloggar mm. Som sagt behöver jag en webbshopp för att jag har alldeles för mycket saker här hemma!

2012-04-14 22:50:14
URL: http://feliciaholmstedt.blogg.se/
Felicia

Jag glömde länken till inlägget. Här: http://feliciaholmstedt.blogg.se/2012/april/tavlar-hos-angelicabloggse.html

2012-04-14 22:51:17
URL: http://feliciaholmstedt.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback