Äntligen framme!

Nu har vi kommit fram till vår stuga som vi hyrt här i Tänndalen, packat upp och ätit. Händer nog inte så mycker mer ikväll, alla är jättetrötta och taggade för att komma ut i backen i morgon. Så det blir nog en tidig läggning för alla i stugan. Vad ska ni göra denna lördag?

Jag tänkte på en annan sak, hur känner ni för att Johanna gästbloggar? Alltså vad tycker ni allmänt om att folk gästbloggar, är det okej eller vill ni hellre att det är jag som skriver?Det kanske inte blir så jättemycket skrivande här uppe, men jag skriver så ofta jag kan/har tid. (Svarar och publicerar nog alla kommentarer jag får sen när jag kommer hem igen.. Om jag inte får extratid att göra det!)


KOMMENTARER
Danielkl.com

=)

2011-02-26 22:30:02
URL: http://danielkl.com
hermy sötnos

sv, det håller jag med :) annars allt bra??

2011-02-27 01:41:00
URL: http://hermy.blogg.se/
Emmie

Sv: Okej :) Allt väl idag? :)

2011-02-28 12:31:48
URL: http://emmiev.blogg.se/
- M a r i a

sv; jo, egentligen ska man bara få ha 3 prov på en vecka. Men våra lärare vet inte hur man planerar.. Dom hade lagt fem prov på en vecka, men en av lärarna gick med på att flytta sitt som tur var! Sen en inlämning också..

2011-02-28 13:39:28
URL: http://maariabodin.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback