Behöver jag ha ursäkter för allt?

Jag tänker faktiskt inte be om ursäkt för att jag inte har bloggat på en dryg vecka, för anledningen till att jag bloggar är ju för min egen skull - men självklart för att ni ska få läsa om min dag. Men ibland blir det mindre inlägg, ibland mer. Så kommer det alltid att vara, ingen press liksom.

Inte tänker jag berätta vad jag gjort de senaste dagarna heller (visst är jag elak?), för sanningen är den att jag är väldigt glömsk så jag har ingen aning! Förutom skola, jobb, hjälpt till med båten och att vi fått in ett skåp med lampor osv i badrummet. Jättefint, så nu har vi både lyse i badrummet och utanför ytterdörren, supermysigt!

Idag är det måndag vilket betyder älskade praktik och övningskörning med mamma! Som alla måndagar, ska även hinna med en promenad med mamma - vi träffas nästan bara på måndagar en kort stund nu för tiden när jag inte bor hemma. Så jag tänkte att vi måste uppdatera varandra lite på vad som händer i våra liv.


Inte så bra bild, men det är iallafall på en fin mamma och en mindre fin dotter.
Photo booth in my heart!KOMMENTARER
Mahndy

Sv: Nu förstår jag inte vad du menar?

2010-10-18 10:35:36
URL: http://mahndy.blogg.se/
Mahndy

Sv: Oj nu förstod jag, glöm det jag sa;)

2010-10-18 10:49:08
URL: http://mahndy.blogg.se/
sanna

svar: jo, det är bra med mig :)

yes, jag har ett (eller egentligen flera mål) med min träning, först och främst att gå ner ett antal kilon :)

2010-10-18 12:41:07
URL: http://thewayup.blogg.se/
louise

sv: haha okej, lite skönare iaf ;)kul med övningskörning, måste jag också ta tag i! :)

2010-10-18 15:15:52
URL: http://colorclicks.blogg.se/
carolinakarlsson

Vill du vara med och tävla om en parfym värde 349:-? klicka bara på länken i den här komentaren så kommer du direkt till inlägget, där du kan läsa mer! :)http://carolinakaarlsson.blogg.se/2010/october/tavla-om-jessica-simpson-fancy.html#comment

2010-10-24 14:06:59
URL: http://carolinakaarlsson.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback