Godkväll och godnatt för mig..

.. nej jag hade faktiskt inte tänkt att sova. Men jag ska åka till jobbet snart, och därför blir det inte mer inlägg för ikväll/idag. För när jag har slutat så ska älsklingen ringa från spanien, första gången på en vecka jag får höra hans röst (vi har bara sms:at massa och pratat lite grann på msn!).

Hoppas ni gillade "videoinlägget" i inlägget nedanför, jag älskade det nämligen. Som ni kanske kan höra, akta era högtalare. För min håller på att sprängas när jag skrattar.. Men på tal om älskar, det är en annan jag också älskar, nämligen min pojkvän, och på tal om honom så är det bara två dagar kvar tills han kommer hem! Alltså i morgon kan jag säga att i morgon kommer han hem! Underbart eller hur?

Lite knasigt inlägg, inte speciellt seriöst skrivet men jag är jättetrött och inte alls taggad på jobb. Men jag är taggad på lön och den här tiden och morgontiden får jag betalt för redan om 2 veckor. Så det klart jag måste tagga till och jobba mina fyra timmar! GO GO! Vi hörs som sagt i morgon - då min pappa fyller år!!


idag, i morgon och föralltid. min, bara min, och det är så underbart!KOMMENTARER
Jessiickas kommentar<3

Jätte cool blogg :)

2009-10-30 17:32:06
URL: http://jessiickas.blogg.se/
nathalieh

sv. okej, så härligt.

det är bra med mig med :)

2009-10-30 23:07:41
URL: http://sofianathalieh.blogg.se/
ebba

haha ja jag förstår det. men han klagade väl inte? ;)

2009-10-30 23:21:54
URL: http://ebbaeklundh.blogg.se/
Michaela { Foto & Webbdesign

vilken finb ild :)

2009-10-31 00:05:08
URL: http://soeticz.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback