Första advent - helgen!

Det lär inte bli så mycket bloggande i helgen, som alla andra helger. För helgerna spenderas med de som betyder mest, och tyvärr är inte datorn ett av dem. Även fast man lätt kan tro det då jag ibland är lite datorberoende. Men denna helg bjuder på pepparkaksbakning, jobb och lite jobb i stugan!

Ikväll ska jag jobba 18-22 på Coop, känner mig inte så taggad på det. Har varit sjuk hela veckan och därför inte varit i skolan. Men jobb är ett jobb, som ger pengar. Får helt enkelt bita i det sura äpplet och åka iväg!

Början av dagen spenderades med en promenad på ungefär 45 minuter, ganska skönt faktiskt att bara få gå och "prata med sig själv". Sedan skulle jag sätta mig och försöka plugga lite men det gick inte alls, behöver hjälp av min kära pojkvän så det får sparas tills han kommer/har tid. Jag fick ett ryck att städa mina lådor. Så jag la ut allting jag hade på golvet och skulle "rensa".. Allting ligger kvar, förutom lite smått jag har slängt. Så jag måste ta tag i det där nu! Hörs nog i slutet av helgen om jag inte får tid över för bloggningen..


Jag bjuder på den .. Ett och ett halvt år sedan!


KOMMENTARER
sandra

Hejsan! Jag undra om du ville rösta på min kära mor i metro foto challange? Skulle verkligen vara jättesnällt! Hon har haft turen att gå vidare med 2 bilder. Det var nästan 30.000 bidrag! + Om du röstar har du själv chansen att vinna:1-3:e pris: Framkallningskit (CANVAS TAVLA, FOTOBOK, framkallningar mm värt ca 1000kr)

4-6:e pris: Framkallningscheck 500:-

7-8:e Helår Kamera & Bild

Såhär enkelt är det att rösta:

1 registrera dig här http://www.metrophoto.se/se/sign/up (endast namn och mail)

2 gå in här http://www.metrophoto.se/se/gallery/vote (du måste då vara inloggad!)

3 leta efter bilderna som har rubriken "Making a wish" (en flicka som blåser bubblor) och " Save our beautiful planet" (3 personer på en kulle)

4 brevid bilden står det rösta, tryck där!Ha det bra och snälla snälla rösta!♥ tävlingen avslutas på måndag..

2009-11-28 10:27:10
URL: http://benjerryglass.blogg.se/
R♥sida

Hello, jättefin blogg! :)

2009-11-28 21:54:15
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/
Anna

fin blogg :)

2009-11-29 01:54:39
URL: http://aannaaeriksson.blogg.se/
Alva

Visst är det mysigt med advent och jul? Jag har precis julpyntat min blogg.. Längtar till julen!! =)

2009-11-29 14:24:21
URL: http://alviewie.blogg.se/
Carolina

Var gärna med i min nya tävling på bloggen!

Du kan vinna ett snyggt passfodral m.m!http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/2009/november/tavling-passfodral-bagage-tag.htmlMvh Carolina

Malle - Hockeyfru

verkligen! söt bild!

2009-11-29 22:13:32
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback